Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praskly drez

Od: zname odpovědí: 6 změna:
zdravim,stale resim ten praskly drez koupeny pres eshop. Koupil jsem jej, ale krabici jsem otevrel az po cca 2 mesicich a nasel jsem jej praskly. Asi se nejedna o vyrobni vadu. Krabice je neposkozena.
Bylo mi receno,ze podle noveho OZ pry existuje 3-denni lhuta (po prevzeti) ve ktere si musim danny vyrobek vyzkouset...je tomu skutecne tak?
Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

obědnat u firmy ten samej a tenhle jim vrátit *smich*

Co bude dělat s dvěma prasklými dřezy?

majsterjoe*

Jeden vrátí a necha sí vrátit peníze.

...a co ten ten druhej prasklej?

buss
hodnocení

1x

Proč nepokračujete v původní otázce a píšete to samé? Můžete si to přece v OZ o koupi přečíst a budete přesně informován.
A proč jste se neptal toho, kdo to uvedl, kde to přesně je? Jinak posloucháte kecy, ale když jim věříte. Nepleťte si to s prodejcem, který vám řekne vyzkoušejte a můžete vrátit když to před vámi nepřezkouší. Jsou tací.

zname
hodnocení

pane buss,cenim si vasi reakce, ale uz i u jinych dotazu jsem si vsiml, ze reagujete uplne mimo, pookud nemuzete konkretne pomoci, prosim nemoralizujte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]