Nejste přihlášen/a.
zdravím, chci se zeptat jakou koupit motorovou pilu pro chlapa, který občas něco potřebuje uřezat. žádná pravidelná práce. v polskem letáku je tato pila za 2100kč. Nevím jestli to není šmejd nebo je dostačující. Nebo znáte nějakou levnější ale kvalitní? díky za rady a názory
spise elektrickou... ja mam gardena CST 3neco (je v kulne tak nevim presne typ) pily.heureka.cz/... asi tuto a jsem naprosto spokojeny, silna drava pila na to, ze je el. ...je vcelku i pekna a pohodlna v ruce
Četl jsem článek o maličké benzínové pile Hecht za 2000 Kč. Viděl jsem ji i řezat. Byla nová a řezala jak ďábel. No a v tom článku psali, kupte si ji jen tehdy, pokud se trochu vyznáte a dokážete si ji opravit či nastavit. Jinými slovy, že vyžaduje odbornou péči a vědět, kam sáhnout. Já mám (tenkrát ještě předraženou) Husqvarnu a vtip je v tom, že když ji odložíte a za rok se k ní vrátíte, bez problémů nastartuje a řeže. Takže jestli se chceš s pilou trápit, kup si tu nejlevnější.
Já mám druhý rok Hecht, není to teda do lesa, ale kolem baráku na to sem tam něco říznout zatím v pohodě stačí.
Stačí prihodiť "pár kaček" a kúpte kvalitnú MAKITU a nie blato.aspoň kvôli tomu aby ten chlap na to aspoň zohnal reťaz poprípade iný ND ak bude treba.Pri tých "noname" to môže akurát tak zahodiť..
jak to není lišta/řetěz OREGON, ale čína-bláto, což je asi u HARDERa, bude to trápení - maximálně měkký smrk, jinak se řetěz se vytahá a je potřeba ho zkracovat + bude se rychle tupit, lišta se rychle opotřebuje...osobní zkušenost, jednou jsem koupil toto:
bylo to sice levné (7roků zpátky tehdy za cca 1400Kč, ale za 2 sezony lišta/řetěz KO ...pila řeže dodnes ovšem s novou sadou lišta/řetěz OREGON, tzn. více než polovina pův. ceny ceny pily znova zaplatit...)
toto nedoporučuju, i bez poruchy to je za trest...
Občas něco uřezat je široký pojem
Z nejlevnějších je dobrá Dolmar 32C nebo 35C
Z těch levných sr... leda Hecht
Pokud dosáhne kabel tak doporučuju elektrickou, odpadne starost s palivem a rizikem zadření... Dolmar/ Makita s motorem v ose je jedna z nejlepších.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.