Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PANEDO - instalatéři?

Od: optimista* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou PANEDO? My jsme si nechali udělat rozpočet. na stavbu nízkoenergetického domu. Jsou hodně drazí. A hlavně, když jsem zjišťoval, co vlastně dělají, tak jsem zjistil, že je to maličká instalatérská firma z Kolína. A prý ještě žádné domy nepostavili, což se nám potvrdilo i z toho, když jsme něco hotového chtěli vidět, tak byla jen vyhýbavá odpověď. Já jsem tady našel odpověď na fíha moduly - kde někdo píšete stavím jedině s PANEDO. Zajímá mne tedy co, protože podle všeho jsou to instalatéři, topenáři.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel56*
hodnocení

2x

No soulasím s Pepinem. Nejsou ani jako PANEDO registrováni, je to jenom instalatérství Radek Patočka. Není to s.r.o., ale živnost. Pochybuji, že by byli schopni něco postavit.

alf*
hodnocení

0x

živnost na domy má od ledna 2009 a to by mohlo stačit. Najít někoho kdo s ním má zkušenost asi bude celkem těžké a když tak pokud neporušoval zákony tak ten dům bude akorát tak dostavěný. Fíha - nekomentuji to již jsem udělal ve zdejší debatě před časem. Europanely, ty snad mají tahat na ten název euro a BST systém cituji

Nosná část je málo tepelně izolující, protože betonové tvárnice mají pouze R = 0,4, proto se doplňuje enormní tepelně izolační vrstvou _ izolačním sendvičovým komplexem, který vytváří jednolitou homogenní vrstvu s vyloučením tepelných mostů zvyšující hodnotu koeficientu tepelně izolačního odporu stavby až na úroveň R = 3,5 _ 6.

Ovšem co je to ten enormní izolační sendvičový komplex který zvýší odpor na hranici od nevyhovující po výborné to jsem se již nedozvěděl. Ten kouzelný alveolán který betonovým tvárnicím dává nějaké úžasné vlastnosti našel google právě jen na jeho stránkách.

Do NEDu bych šel, ovšem bez fíha a bez paneda, buď vlastní pečlivou prací nebo s firmou která má nějaký NED za sebou a mohu se obyvatel zeptat. Zvlášť když je ukrutně drahý.

pepin*
hodnocení

0x

Jo znám je. Je to instalatérská firma. Tady u nás v okolí dělají instalatérské práce. Zatím nic nepostavily, to vím určitě.

quadrall
hodnocení

0x

Máte pravdu, zjiš´toval jsem to i já. Dříve to byl PAMAK nebo tak nějak, Ti stavěli, došlo k jejich rozdělení a je to Panedo. Druhá část firmy jsou skutečně instalatéři. Byl jsem u nich ve firmě.

optimista*

No vůbec jsem vás nepochopil. A co jste tím chtěl říct? akorát tím potvrzujete, že nic nepostavili, to už jsem si také zjistil. Trochu jsem se poptával. A PAMAK no to je směšné, se o tom vůbec bavit. Nemají ani lidi na stavby. A firma no - jestli jste tam byl a tomu zarostlému domečku na půl zbořenému říkáte firma? Už jenom ta věc, kdyby to byla opravdu stavební firma, tak bude koukat na to, aby jejich sídlo bylo reprezentativní a odrážela se v tom jejich práce. A ne to doupě. Ani reklamu nemají, ani ceduli, nic, jenom INSTALATÉŘI. Ještě, že jsem do toho s nima nešel. Měl bych strach, že mi ten dům spadne na hlavu, nevěřil bych jim. Má to být stavební a výrobní firma a má pár zaměstnanců instalatérů. To mluví samo za sebe!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]