Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo uhradí přeložku plynu?

Od: gizela odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, přes můj pozemek vede plyn , který já nebudu využívat. Pozemek se musí snížit a tím je potřeba udělat přeložku plynu hlouběji. Kdo to bude platit, když vedení NNv nemám jako věcné břemeno.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jak dlouho tam ten plynovod je? Věděl jste o něm? Kdo s uložením souhlasil?

Pokud to už je ve stavu vydrženého věcného břemene, potom přeložku zaplatíte Vy (jakožto ten, na jehož popud se přeložka musí uskutečnit).

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Na můj vkus je tu zase málo informací.

Pozemek je tvůj. Přípojka je jen pro tebe a jak ji přestaneš využívat, tak tam nemusí být? Proč se má snižovat? Chceš to ty, nebo někdo jiný? Jak je to s hloubkama? Kdo to posuzoval? RWE nebo Stavební úřad? Přípojka je průběžná i někam dál?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]