Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sezehleny koberec

Od: camelot* odpovědí: 2 změna:

Dobry den. Dnes jsem zazehloval zavesy a na misto prkna jsem je polozil na koberec. K me smule jsem na jednom miste koberec sezehl, je na omak tvrdsi a hlavne trochu obarveny barvou ze zavesu. Je to uprostred mistnosti a je to dost znat. Neporadite mi nekdo co s tim? Vyrezavat bych to nechtel.

Diky Camelot

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

*smich* Dobrý den, omlouvám se, na čištění koberců machr nejsem, ale pobavil jste mě dokonale. Nicméně kdysi jsem si na koberci nechala tašku s odpadky, kam jsme zrovna vyhodili celý odpad ze zavařování meruněk... ehm.. *hi* a pomohl mi Koralan ve spreji na koberce - počítám, že ten by mohl vyřešit barvu. Pozor na to, kdybyste si na to místo kartáčku chtěl vzít hadřík - i ty totiž pouštějí a pak by se Vám mohlo stát, že do fleku ještě zapustí hadřík a budete mít na zemi duhu. Se ztvrdnutím, obávám se, neuděláte nic *nevi*

lidka*
hodnocení

0x

Zkuste najít vhodný způsob u profesionálů: kobercovasluzba.cz/...

To sežehnutí asi bude problém. Já bych to zkusila trochu vykartáčovat, případně na kousku zkusit opatrně přejíždět jemným "šmirglpapírem", který by trošku sebral ten sežehnutý povrch. Těžko říct, záleží na tom, jaký je to koberec.

doplněno 18.07.09 20:45:

I zde je hodně rad na odstraňovače skvrn i babské rady: hobby.idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]