Nejste přihlášen/a.
Prosím vás jak mám povolit zarezlou matku která drží tak že i kličem i golou to nejde povolit a už se protočila na hranách?
takže už jsem to uvolnil inspirovala mě ta fotka na hoře vzal jsem sekáč -majzl a kladivo a divse pár ran a už jeto povolené
ano řídil jste se sovětským vzorem - hrubým násilím dosáhneš vysoké přesnosti, onehdy mi mechanik sundával stěrače na oplu - tisícihran zarostlý ma bago, nepomohla žádná srač... od brenera, poté co vzal monterpáku a velké kladivo jsem radši odešel...ale povedlo se, pokud se nenadělá víc škody tak je to OK...
doplněno 11.11.15 15:28:
jo to taky dělal ale sjížděla jedna packa, nešel dát ideálně na rovno páč zavazela kapota...
Na sundání ramena stěrače z tisícihranu je vynález zvaný stahovák (taková supermoderní novinka, mechanici to ještě moc neznaj ![]()
Montpáka a kladivo - taky to jde, ale dá se to vyrvat i s motorkem stěrače. Když násilím tak s citem - neni rána kladivem jako rána kladivem...
doplněno 11.11.15 16:52:
Ono taky neni stahovák jako stahovák. Když nemá ten co pasuje a nesežene správnej, tak holt nastupuje kladivářská nouzovka. Ovšem mechanik by nářadí měl mít a ne to vybouchávat montpákou... Vyrobit si stahovák je otázka 10 minut (svářečku a nějaké železo na dílně nejspíš měl..)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.