Nejste přihlášen/a.
Prosím vás jak mám povolit zarezlou matku která drží tak že i kličem i golou to nejde povolit a už se protočila na hranách?
takže už jsem to uvolnil inspirovala mě ta fotka na hoře vzal jsem sekáč -majzl a kladivo a divse pár ran a už jeto povolené
ano řídil jste se sovětským vzorem - hrubým násilím dosáhneš vysoké přesnosti, onehdy mi mechanik sundával stěrače na oplu - tisícihran zarostlý ma bago, nepomohla žádná srač... od brenera, poté co vzal monterpáku a velké kladivo jsem radši odešel...ale povedlo se, pokud se nenadělá víc škody tak je to OK...
jo to taky dělal ale sjížděla jedna packa, nešel dát ideálně na rovno páč zavazela kapota...
Na sundání ramena stěrače z tisícihranu je vynález zvaný stahovák (taková supermoderní novinka, mechanici to ještě moc neznaj
Montpáka a kladivo - taky to jde, ale dá se to vyrvat i s motorkem stěrače. Když násilím tak s citem - neni rána kladivem jako rána kladivem...
Ono taky neni stahovák jako stahovák. Když nemá ten co pasuje a nesežene správnej, tak holt nastupuje kladivářská nouzovka. Ovšem mechanik by nářadí měl mít a ne to vybouchávat montpákou... Vyrobit si stahovák je otázka 10 minut (svářečku a nějaké železo na dílně nejspíš měl..)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.