Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zarezle šrouby

Od: oto000® odpovědí: 13 změna:

Prosím vás jak mám povolit zarezlou matku která drží tak že i kličem i golou to nejde povolit a už se protočila na hranách?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nebo pokud tam máš místo je takový přípravek na přeseknutí matky, ale nevím přesný název

doplněno 10.11.15 10:25:

je to ten druhý obrázek

doplněno 10.11.15 10:27:

nejde mě tam dát obrázek

doplněno 10.11.15 10:29:

Tak snad teď:)

Zarezle šrouby

Pěkná hračička *palec*

tomaslad*
hodnocení

1x

1/ pár dní namáčet štětečkem v brzdové kapalině,

2/ nahřát lehce a rychle autogenem do temně rudě červeně ( zvětší se teplem objem matky - pozor, neohřát i šroub na stejnou teplotu) a rychle povolit vhodným nástrojem.

meartlol
hodnocení

0x
Odsekat nebo flexa, pokud je pristup tak zkusit poradny blicky.

albatros498022*
hodnocení

0x

uvolňovač a trhák a je to, hlavní je ale toto s uvolňovačem u rezatých spojů hned před poškozením šestihranu

hodnocení

0x
Nabouchej na matku menší torxovej oříšek a skus povolit

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. A když už budeš používat tu brzdovku, tak hlavně červenou. Ta žere dobře.

moravan*
hodnocení

0x

Pokud je to možné a je tam prostor, tak na ni něco navařit (novou matici, klíč,kulatinu atd.)

hodnocení

takže už jsem to uvolnil inspirovala mě ta fotka na hoře vzal jsem sekáč -majzl a kladivo a divse pár ran a už jeto povolené

ju*

ano řídil jste se sovětským vzorem - hrubým násilím dosáhneš vysoké přesnosti, onehdy mi mechanik sundával stěrače na oplu - tisícihran zarostlý ma bago, nepomohla žádná srač... od brenera, poté co vzal monterpáku a velké kladivo jsem radši odešel...ale povedlo se, pokud se nenadělá víc škody tak je to OK...

doplněno 11.11.15 15:28:

jo to taky dělal ale sjížděla jedna packa, nešel dát ideálně na rovno páč zavazela kapota...

asd1

Na sundání ramena stěrače z tisícihranu je vynález zvaný stahovák (taková supermoderní novinka, mechanici to ještě moc neznaj ;)

Montpáka a kladivo - taky to jde, ale dá se to vyrvat i s motorkem stěrače. Když násilím tak s citem - neni rána kladivem jako rána kladivem...

doplněno 11.11.15 16:52:

Ono taky neni stahovák jako stahovák. Když nemá ten co pasuje a nesežene správnej, tak holt nastupuje kladivářská nouzovka. Ovšem mechanik by nářadí měl mít a ne to vybouchávat montpákou... Vyrobit si stahovák je otázka 10 minut (svářečku a nějaké železo na dílně nejspíš měl..)

Jj Oto-co nejde mírným násilím,jde pak velkým násilím!

Jo a jinak-zatím VŽDY,stačilo WD-čko-postříkat nechat dle možnosti působit klidně den pak třeba opět a musí za použiztí správného nářadí jít!Dobře funnguje taky LHM ale to se musí sehnat (pokud nemáte cíťu s hydrem) od majitele citroenů Xantia,BX DS...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]