Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sháním do dílny ploché klíče a narazil jsem na nějaký e-shop, kde jsou klíče od výrobce BAUM a ty klíče jsou strašně levný a přijde mi to nějaký podezřelý. Nemáte s tímhle výrobcem někdo co dočinění, abych si udělal obrázek? Díky
Ahoj. Je to ,,stříbrný,, , hezky se to blejská, ale asi bych si to nekoupil. Když jsem potřeboval mít tenhle stranový vercajk na více místech, abych ho nemusel furt přenášet a byl tak po ruce, tak jsem to posháněl na burze v Držkově. Pěkně po kouskách za 5-10 Kč. Jako nové a nevymačkané. Vyrobené před 40-50 lety. Dají se tam vybrat dobré kousky.
Tak to bych si určitě nekoupil. Tím ale nechci říct, že je špatný. Já jen po letitých zkušenostech nevěřím příliš levným výrobkům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.