Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to nějaký šmejd?

Od: kklaban odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, sháním do dílny ploché klíče a narazil jsem na nějaký e-shop, kde jsou klíče od výrobce BAUM a ty klíče jsou strašně levný a přijde mi to nějaký podezřelý. Nemáte s tímhle výrobcem někdo co dočinění, abych si udělal obrázek? Díky

ataxtech-eshop.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcmerkurion*
hodnocení

0x

...nemám,jen chci dodat,že vysoká cena nemusí okamžitě znamenat vysokou kvalitu...

hodnocení

0x

No je to německé(údajně) tak by to mohlo být kvalitní.Díval jsem se na jiný eshop a ten má tu cenu o něco nížší než tenhle před slevou.Ale pozor ta cena je od takže po jednom kusu je to o něco víc ale i tak bych do toho šel

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Je to ,,stříbrný,, , hezky se to blejská, ale asi bych si to nekoupil. Když jsem potřeboval mít tenhle stranový vercajk na více místech, abych ho nemusel furt přenášet a byl tak po ruce, tak jsem to posháněl na burze v Držkově. Pěkně po kouskách za 5-10 Kč. Jako nové a nevymačkané. Vyrobené před 40-50 lety. Dají se tam vybrat dobré kousky.

hodnocení

0x

Tak to bych si určitě nekoupil. Tím ale nechci říct, že je špatný. Já jen po letitých zkušenostech nevěřím příliš levným výrobkům.

kklaban

Já právě také nekupuji laciné výrobky, ale říkám si, že to je Německá výroba, materiál chrom vanad...tak co by se dalo na tom zčubit že jo... Uvidím, ale tak cena je supr. Objednal jsem a uvidím, co to bude zač, zítra to má přijít.

Ale jooo, zkuste, za tu cenu se to dá i vyhodit a člověk se ekonomicky nezruinuje.

buss
hodnocení

0x

Pane, vyzkoušejte a máte na vrácení dobu 14 dnů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]