Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mi nařežou dřevotřísku?

Od: tumen odpovědí: 5 změna:

Nemá někdo zkušenost, kde bych si mohl koupit a zároveň mi nařezat dřevotřísku na míru? Nejlépe v Praze. Upozorňuji, že se jedná o dřevotřísku lamino tl.16mm - dřevo, kterou nemohu nikde sehnat. Teda nepotřebuji celou desku, ale jen nařezat několik dílů na kuch. linku.

Díky Ťumen.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Nějaký supermarket určitě, nebo pohledat, kde prodávají zbytky, propř. výrobce dřevotřísku používající. Tak bych hledal já.

uska*
hodnocení

0x

Pokud není volně v prodeji, tak nezbyde než se obrátit na výrobce kuchyňských linek na míru. Je jich habakuk.

Upozorňuji, že máte malou šanci si nechat uříznout z celé desky jen část a zaplatit poměrnou část. Co výrobce se zbytkem?. Při výrobně kuch. linky také zaplatím celou desku i když není využita celá.

hodnocení

0x

nechal bych to uříznout z 18mm desky a věřím že by to tam také šlo napasovat.

18mm desku seženete v každém baukrámě...

albatros498022*
hodnocení

0x

Lamino o tl. 16 mm určitě tento rozměr lamino desek je atyp.

hodnocení

0x

Řezání lamina na zakázku provádí v Baumarktu, Baumaxu a pod. Sortiment dekorů však nebývá velký.

V Praze krom toho například :

drevostop.cz/...

http://www.formatovani.com/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]