Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň.
Mám takýto problém. Keď práčka doprala, zistil som že nevypustila vodu a voda je horúca. Čiže prebehlo iba pranie a plákanie v jednej vode, bez žmýkania, napúšťania a vypúšťania vody.
Vypúšťaciu hadicu som odpojil a vodu bez problémov vypustil do vane. Filter bol čistý, vrtulka čerpadla sa dala otáčať. Keď som zapol znovu pranie, práčka zostala ticho ako keby nemala prúd, ale dvierka sa zamkly. Zásuvka je funkčná. Filter na hadici prívodu vody je čistý.
Poradí niekto? Ďakujem.
Počul som, že môže byť zanesená hadička od vzduchovej komory / taká biela krabička na nádrži /, ktorá vedie k snímaču tlaku v programátore, alebo aj samotná komora. Ale neviem ako ich vybrať. Na vývode komory drží hadička pevne a nie je tam žiadna spona. Skúsil som sa dostať k hadičke zvrchu, ale kryt programátora neviem demontovať aj keď som vybral ovládacie kolieska a uvolnil dva držiaky vzadu. Nechcel som použiť násilie a tak prosím poradiť. Ďakujem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.