Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zalomil se mi klíč v zámku od kancelářské nábytku. Jedná se o kontejner se čtyřmi šuplíky. Snažil jsem se klíč vytáhnout způsoby které jsem našel na internetu, žádný však nebyl účiný. Rozhodl jsem se tedy že zámek vyvrtám. Prosím tedy o radu jak postupovat. Děkuji
Ahoj. Většinou se toho moc dělat nedá. Já to většinou vypáčím. To pak prdne ta vytažená slitinová závorka zámku a dvířka se otevřou. Pokud před tím nejde ta zalomená část nějak vydolovat ven. Zase je dobré mít od zámečku klíče dva, pro jeho následné odemčení. A zase doporučuji: Jak zbude jen jeden klíč od čehokoliv, hned nechávám dělat zase ten nejméně druhej. Jinak, tyhle zámečky stojí tak 60-125 Kč. A říznutí oboustranného klíče, příjde asi na 80 Kč. Zase je to na počtech co příjde výhodnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.