Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světlo do sklepa

Od: newton* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den ,

můžete mi někdo poradit jaké svítidlo umístit do sklepa kde není přívod elektřiny?

Jelikož celkem často ve sklepě něco hledám , potřeboval bych aby toto svítidlo na akumulátor

celkem slušně svítilo.Děkuji všem za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nedávno jsem koupil toto: smdledzarovky.cz/... a spokojenost veliká

Světlo do sklepa

hodnocení

0x

pokud budeme předpokládát, že nejpoužívanější akumulátor bude ten z auta tj 12V a nejvíce efektivní je LED, pak mi z toho plyne, že bych se díval po 12V LED... něco kolem 10W a pokud to bude málo stačí přidat dalších 10W atd... na ebay to bude za slušnou cenu. Popř rozeset po sklepě víc slabších led žárovek. To by bylo stabilně umístěno ve sklepě a jednou za čas byste hodil aku na nabíječku.

Nebo jste myslel vyloženě přenosnou lampu?

newton*
hodnocení

Ne myslel jsem nějaké svítidlo s integrovaným akumulátorem , které bych přichytil na strop sklepa.

host*
hodnocení

0x

Třeba by se alespoň pro osvětlení ve dne instalovat nějaký světlovod z venkovního prostředí...?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]