Nejste přihlášen/a.
Ahoj, po dlouhém vybírání se mi povedlo sehnat TV stolek který se mi líbí, ale je zde menší problém - 60"plazmová TV je cca o 6 kg těžší než je maximální nosnost horní skleněné police a ta se prohýbá. Potřebuji rozložit váhu i na skleněnou polici uprostřed - momentálně jsem to vyřešil tak, že jsem "nastavil"středový reproduktor v prostřední polici několika knihami
Tak to samozřejmě nechci nechat, tak se poohlížím po nějakém hezčím řešení - napadlo mne použít nějaké teleskopicé rozpěry, ideálně pochromované, ale nemohu nic najít a domnívám se, že možná i hledám špatně, neb v nábytkářské terminologii se zrovna neorientuji.Stolek se mi jinak líbí a nerad bych se jej zbavoval, proto se to snažím nějak vyřešit...
Představoval jsem si něco na způsob tohoto: hrany-pro-truhlare.cz/...
Ale potřeboval bych nastavitelnou... Předem děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.