Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana osb

Od: kajasdg odpovědí: 3 změna:
Dobry den,mam postavenou dilnu formou drevostavby.zatepleni planuji az pozdeji chci se proto zeptat cim osb ochranit pred destem... mam necim napenetrovat,natrit?jedna se hlane o stit.strany.dekuji za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Jde o to za jak dlouho budete pokračovat jinak OSB desky vydrží povětrnostní vlivy až několik let bez poškození. Pouze musíte montovat vnější stranu ven.

kajasdg
hodnocení

Zatepleni planuji nejdrive za 2roky! Jak to myslite vneji stranu ven?snad osb ma obe strany stejne?mam pero-drazka 15mm.osb3

hodnocení

0x

U tchýně jsem dal na terasu OSB desky cca 2cm a napustil opakovaně lakem. Je to na slunci, dešti - vydrželo cca 2 roky bez mechanického poškození, pak dalších 5 let při opakovaných ošetřeních ... jen už jde poznat, že to není nové. Svou garážku jsem dělal z železných stojek a OSB deskami 2cm, na které jsem dal polystyren a fasádu - z venčí to vypadá jako klasika... jenže to je pak rozdíl ve financích...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]