Nejste přihlášen/a.
Ahoj poradí někdo jak nadrtit kostku? Přešel jsem na automat a nevím si rady co s tím.Jasně možnost vynosit to-prodat a koupit potřebné tu je,ale kdyby bylo nějaké elegantnější řešení byl bych asi možná trochu radši ![]()
Dobrý den, to první video je moje, není problém se zapújčením. Momentálně je na službě někde v Ostravě.
Víte, také jsem řešil tuto otázku, přešel jsem na automat a zbylo mi x uhlí a co s ním. Udělal jsem si v práci s kolegy tu drtičku, byla stavěna pouze na jedno použití s tím, že ji po podrcení rozeberu a použiju motor na něco jiného. No ale pak se začali ozývat lidé, co měli stejný problém a já si drtičku ponechal a půjčuji ji potřebným. Oproti videu jsem tam dal větší násypník aby se dal nasypat celý kbelík najednou.
Pokud budete mít zájem, klidně se ozvěte,ale jak jsem psal, momentálně je někde v Ostravě.
HM
Dobrý den,s tím zapůjčením by to bylo super takže se k vám zapojuji do pořadníku
Jen ale nevím,jak se s váma spojit takže můj tel.731232276 děkuji Orság
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.