Nejste přihlášen/a.
Ahoj poradí někdo jak nadrtit kostku? Přešel jsem na automat a nevím si rady co s tím.Jasně možnost vynosit to-prodat a koupit potřebné tu je,ale kdyby bylo nějaké elegantnější řešení byl bych asi možná trochu radši
Dobrý den, to první video je moje, není problém se zapújčením. Momentálně je na službě někde v Ostravě.
Víte, také jsem řešil tuto otázku, přešel jsem na automat a zbylo mi x uhlí a co s ním. Udělal jsem si v práci s kolegy tu drtičku, byla stavěna pouze na jedno použití s tím, že ji po podrcení rozeberu a použiju motor na něco jiného. No ale pak se začali ozývat lidé, co měli stejný problém a já si drtičku ponechal a půjčuji ji potřebným. Oproti videu jsem tam dal větší násypník aby se dal nasypat celý kbelík najednou.
Pokud budete mít zájem, klidně se ozvěte,ale jak jsem psal, momentálně je někde v Ostravě.
HM
Dobrý den,s tím zapůjčením by to bylo super takže se k vám zapojuji do pořadníku Jen ale nevím,jak se s váma spojit takže můj tel.731232276 děkuji Orság
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.