Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakoku podlahu si vybrat

Od: martas07* odpovědí: 1 změna:

Dobry den,

potrebovala bych poradit od nekho kdo ma prehled v podlahach - druhy, kvalita, vlastnosti.

Kupujeme byt v novostavbe a za 14 dni budeme muset jit do podhahove studia si vybrat podlahy. Procetla jsem spoustu clanku a diskuzi a nemuzu si proste vybrat. (doma jsem vzdycky meli koberec a tak se v tom nevyznam a nemam kde srovnavat). Byt je 4+kk rozloha 97m2.

V koupelne a na wc bude dlazba Imola Blown Blown 40T 40x40 cm tmavě hnědá. Ale nevime si rady co do ostatnich pokoju a zda na chodbu a cast kkcka kde bude kuchyn dlazbu nebo plovoucku. V zasade se rozhodujeme mezi mezi Novilon, Tarkett, Thernofix nebo Marmoleum. Marmoleum se mi ale nelibi zhledove. Rada bych dekor dreva .

doplněno 16.07.09 16:28:

omlouvam se za chyby. Delsi dobu ziji v zahranici a mela bych si zopakovat pravidla ceskeho pravopisu

Jakoku podlahu si vybrat

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

v ceně toho marmolea, což se snaží všichni prosadit a dle mě bezdůvodně, seženete již dřevěnou plovoucí podlahu v dekorech dřeva, jaký se vám jen zlíbí. Jinak doma mám novilon v kuchyni je toho sice málo metrů, ale jsem velmi spokojen,velice teplé to je. Komu neřeknete, že to není plovoučka, tak to nepozná. Do obýváku doporučuju tu dřevěnou podlahu v ceně okolo 500 za m2. Podle měje blbost kupovat lino za 480, když dřevěné se prodávají za těch 550. :P. Studujte spíše ceny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]