Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plyn od RWE optimal plus, dlouhá fixace

Od: plynek odpovědí: 4 změna:
dobry den,orientujete se v tom lepe nez ja:))? je vyhodne podepsat tuto smlouvu na dodavku plynu? jde o fixaci ceny na 36 mesicu...mate prehled jak se pohybuji vyhledove ceny plynu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

0x

já to udělal u elektřiny na 14 měsíců,oni zlevnili a přišel jsem cca o 3000

bruno*
hodnocení

0x

Rozhodně bych žádnou smlouvu nepodepisoval a neměnil dodavatele, pokud nebyl extrémně drahý. Situace a ceny se mění každým okamžikem.

hodnocení

0x
Do fixace delší než 3 měsíce bych nešel. Spíš se prohlédněte po srovnání cen. Najdete roční vyúčtování a srovnejte. Určitě najdete levnějšího a bez fixace. 36 měsíců mi přijde absurdní.

nikdo*
hodnocení

0x

Ono je to potřeba spočítat. Na Webu si najdete výpočet, svoji spotřebu za minulý rok znáte, takže pokud očekáváte podobnou spotřebu, tak si spočítáte kolik budete asi platit. U RWE, u EON, příp. u dalších obchodníků. A sám uvidíte, co vyjde levněji. Potom můžete posoudit příp. pokutu za předčasné ukončení smlouvy atd.

Jen pro informaci. Já jsem už třetí rok u EON, předtím u RWE, a ušetřil jsem skoro 20% na platbách za plyn. Podle mně, je RWE nejdražší obchodník na trhu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]