Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevírání dveří u myčky candy

Od: pete* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, koupil jsem myčku candy, jenže mě překvapilo těžké otevírání dvířek, kladou takový odpor, že žena je ani neotevře. A hlavně nedrží, tím pádem nejde uložit nádobí. Prosím poraďte zda je tam nějaký fígl. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

u každé myčky lze nastavit sílu pružiny která drží dveře...

pokaždé je to ale řešené trochu jinak.

hodnocení

0x

Je to vestavěná myčka? Nechybí na dvířkách deska?

pete*
hodnocení

Ano je to vestavěná myčka, dvířka ještě nemáme namontované, avšak hodně velkou silou se vracejí zpět.

Holt musíš počkat, až budou dvířka namontovaný. U otvírání se počítá s jejich váhou. Když tam nejsou, nedrží otevřený.

tak přesně to mě taky překvapilo na naší myčce, když tam ještě nebyla deska. Dvířka šly ztěžka a nedržely otevřené, nechtělo se mi věřit, že to vyřeší deska (ta síla kterou se zavírala mi přišla moc velká). Deska se tam dala a bylo po problému ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]