Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroba silikonové formy

Od: kamil* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat,zdali nemáte někdo zkušenosti nebo nápady, jak udělat levně silikonovou formu na odlévaní obkladu betonem. Když se dívám na internet, tak se prodává forma např. img.sbazar.cz/... za nějaké 2 tisíce - což je pro mně trošku moc - když beton mám zadarmo. Nestačilo by koupit v baumaxu silikon v tubě a nalét ho na nějaký naolejovaný vzor? třeba 3-4 tuby které výjdou na nějaké 2-3stovky.

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z nějakého sanitárního silikonu se dobrého výsledku asi nedoberete, dlouhou tradici mají výrobky Lukopren,

pro výrobu forem je určena řada Lukopren N. Výrobu forem jsem kdysi viděl, vlastnoruční zkušenost zatím nemám.

hodnocení

0x

Nápad možná zajímavý, ale počítejte s tím, že s jednou formou "díru do světa" neuděláte. Aby to mělo smysl, pak si myslím, že byste potřeboval tak 50 forem. Tedy vyrobíte asi 50 odlitků za den, což taky není nic moc. Podle mě to v "domácích" podmínkách nemá smysl, ale ve skutečnosti nevíme, jaký je váš záměr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]