Kupuji byt v novostavbě, kde začinám řešit kuchyňskou linku. Z jedné strany, která sousedi ze sousedama, je udělaná akustická zeď, do které se nesmí zasekavat elektroinstalace a rozvody vody, kvuli narušeni akustiky. Rozvody vody, mám v plánu, vést po zdi za linkou ale řeším, jak vést elektroinstalace k zásuvkám, když je nesmim zasekávat... Vest je v lištách je pro mě nemyslitelné, kvuli estetičnosti... Ma někdo prosím zkušenosti, jak to vyřešit? Jen doplním, že zadní obkladová deska, bude dřevěná.
Jako třeba pustit to po wifině? Teď vážně, pokud nejde zasekat tak zbývají jen dvě možnosti. Lišty které nechcete, nebo (to bych zvolil já) udělat falešnou zeď třeba ze sádrokartonu a za ni schovat všechny roznody. Vyřeší zárověň konzoly na zaběšení kuch.linky atd.
10cm je až moc, stačí skutečně jen na výšku krabice včetně obkladové desky, takže jen malý kousek, tak akorát jen na natažení kabelu. Další možností je umístění naležato do kuchyňské desky, nebo udělat soklík nad kuchyňskou deskou či pod horníma sřiňkama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.