Dobrý den, resim problem. Bydlim v pronajmu. Pronajimatel mi ho pronajal jako nebyzovy prostor. Brala jsem to jako docasnou vec, nez si budu moci vzit hypoteku. Posledni 2 mesice tu mam peklo, neustale vrta a boucha. Pronajaty bydleni mam nad jeho garazi, kde je každý den. Neumoznil mi ani vymenu zamku u dveri, ktere mam spojeny s jeho garazi. Takze klíče ma pouze on. Kdyz neco potrebuje, zabusi a ani neceka na vyzvu a jednoduse vchází. Malou lsti jsem přišla na to, ze vchazi i kdyz nejsem doma. Napsala jsem mu výpověď, jelikož tohle neni k zivotu a soukromi veskery zadny. Mela bych se vystehovat na vlastni zadost do konce mesice. Jenze odhadce na moji hypoteku neposlal bance-pry někdy pristi tyden. No majitel u ktereho bydlim nelenil a nabidl ty jeho prostory dvema realitkam a zvysil si tam najemne o tisic korun. Me nabidl ovšem, že me tu necha treba pul mesice bydlet dele ale pod podminkou zvyseni najmu. Chce se mi brečet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.