Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, resim problem. Bydlim v pronajmu. Pronajimatel mi ho pronajal jako nebyzovy prostor.
Brala jsem to jako docasnou vec, nez si budu moci vzit hypoteku. Posledni 2 mesice tu mam peklo, neustale vrta a boucha.
Pronajaty bydleni mam nad jeho garazi, kde je každý den. Neumoznil mi ani vymenu zamku u dveri, ktere mam spojeny s jeho garazi. Takze klíče ma pouze on.
Kdyz neco potrebuje, zabusi a ani neceka na vyzvu a jednoduse vchází.
Malou lsti jsem přišla na to, ze vchazi i kdyz nejsem doma.
Napsala jsem mu výpověď, jelikož tohle neni k zivotu a soukromi veskery zadny.
Mela bych se vystehovat na vlastni zadost do konce mesice. Jenze odhadce na moji hypoteku neposlal bance-pry někdy pristi tyden.
No majitel u ktereho bydlim nelenil a nabidl ty jeho prostory dvema realitkam a zvysil si tam najemne o tisic korun.
Me nabidl ovšem, že me tu necha treba pul mesice bydlet dele ale pod podminkou zvyseni najmu.
Chce se mi brečet.
Brala jsem to jako docasnou vec, nez si budu moci vzit hypoteku. Posledni 2 mesice tu mam peklo, neustale vrta a boucha.
Pronajaty bydleni mam nad jeho garazi, kde je každý den. Neumoznil mi ani vymenu zamku u dveri, ktere mam spojeny s jeho garazi. Takze klíče ma pouze on.
Kdyz neco potrebuje, zabusi a ani neceka na vyzvu a jednoduse vchází.
Malou lsti jsem přišla na to, ze vchazi i kdyz nejsem doma.
Napsala jsem mu výpověď, jelikož tohle neni k zivotu a soukromi veskery zadny.
Mela bych se vystehovat na vlastni zadost do konce mesice. Jenze odhadce na moji hypoteku neposlal bance-pry někdy pristi tyden.
No majitel u ktereho bydlim nelenil a nabidl ty jeho prostory dvema realitkam a zvysil si tam najemne o tisic korun.
Me nabidl ovšem, že me tu necha treba pul mesice bydlet dele ale pod podminkou zvyseni najmu.
Chce se mi brečet.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]