Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písková filtrace - odtok nahoře nebo dole?

Od: ivak* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat toho, kdo má doma pískovou filtraci. Máme nafukovací bazén cca 4 kubíky a koupili jsme pískovou filtraci. Jde mi o to, že v tom návodě jsme nepochopili, jak mají vést ty hadice z bazénu a do bazénu. Hadice s vedoucí vodou do bazénu a hadice vedoucí vodou z bazénu...jak mají být? Která nahoře a která dole? Nevím, ale příjde mi, že když tam plavou mušky a broučci, že to nebere hned a že to plave okolo, přitom ten tlak tam je. Ted to máme tak, že hadice s vodou ven z bazénu je nahoře. Díky moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

2x

Na horním dílu naf.bazénu má být zavěšený skimmer a z něj jde hadice do filtrace.Z filtrace jde druhá hadice zpět do bazénu.

hodnocení

0x

jen tak mimochodem: povrchové nečistoty se sbírají sítem a nečistoty u dna naopak "vysavačem" zapojeným na pískovou filtraci :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]