Nejste přihlášen/a.
Jakou barvou vymalovat koupelnu, když jsou dlaždičky zelené? V koupelnách se doporučuje blankytně modrá barva, nebo světle zelená, nebo nechat bílou, což je klasika? V koupelně není okno s přirozeným osvětlením.
Jaký odstín by mi bylo jedno - ale po aktuální zkušenosti vám doporučuji vřele zakoupit FASÁDNÍ BARVU! - mám tím druhý měsíc vymalováno v koupelně v podkrovce a je to naprosto neporovnatelný rozdíl s nějakými "odolnými"barvami.
Odstín bych osobně dával bílý...
Barva na fasádu je stejně "zdravá"jako barva do domu. Jenže když koupíte barvu "otěruvzdornou"či "omyvatelnou", stejně bude flekatá a při otěru udělá šmouhy...
Já mám dvě děti - kluky - když se sprchovali nebo koupali, v koupelně je potopa a litry vody v sádroši ... takže jsem podle rady koupil fasádní barvu bílou a po klasické penetraci dal dvě vrstvy.
typů je mraky - já měl nějakou německou... ale dobrá je např. fasadni-barvy.heureka.cz/... lepší je http://fasadni-barvy.heureka.cz/barlet-akrylat-plus-bily-10kg/
z dražších např. fasadni-barvy.heureka.cz/...
To mi řekněte, kdo vám k nazelenalým kachlíkům doporučuje blankytně modrou stěnu? Takhle radit může snad jen ten kdo vidí ale hodně špatně.
Dobře vám radím : Když už modrou, tak hlavně nevýraznou a nepestrou, jinak se do vaší koupelny budete bát chodit.
Světlou zelenou bych taky raději nepoužil, protože by to ve vaší koupelně vypadalo jako ve vodní říši. No ale na druhou stranu, jestli máte dětičky, pak ani ta světlezelená vodní říše nemusí vypadat špatně. Ale pak by to chtělo tam domalovat nějaké ryby, žaby, rákosí atd. Děcka budou v extázi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.