Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat na lepení sádrokartonů na obklady? Dostal jsem byt a v koupelně nějaký kutil přede mnou tam nalepil na jádro černé obkládačky takže se ani nevidím při holení. Nechci bourat jádro a dělat konstrukcí protože to není můj byt. Mohu nalepit sádrokartony na obklady a jádro? Děkuji za odpovědí
No jestli můžete zasahovat do konstrukce bytu,když nejste jeho majitel nevím,ale ty obklady bych raději odstranil.Pak nalepil nové.Ale zeptat se majitele.Jestli si tím dalším lepením nezmenšíte místo.Z umakartu to jde dobře i ručně sekáčem.Opatrně to osekejte a je.Nejsem si jistej,že by ten sádroš držel dobře.Jedině dobře napenetrovat ale to je podle mě zbytečně drahé.Já osobně bych je odstranil a dal nové.
doplněno 15.07.09 20:56:Sem si vzpoměl,že u kamaráda jsme je odstranili dobře i špachtlí,moc na tom nedrželi,asi si to před náma někdo nenapenetroval.
jemináčku to jsou mi nápady! přeci neníž ádný problém nalepit nové obkládačky na ty staré, jak zde uvedli kolegové. O tom jste nikdy neslyšel? staréje potřeba odmastit a potom ještě dobré je přejet octovým roztokem a následuje lepení nových.Kámoš měl v koupelně takhle asi 3 vrstvy. A žádnej problém.
.Zeptejte seobkládačů a ten sádroš tam necpěte je to zbytečný. Mira
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.