Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím Vás o radu jak rozložit hlavici radiátoru a odstranit zarážku (označena na fotce šroubovákem), tak aby šel úplně uzavřít tzn. aby se hlavice dala posunout až za symbol hvězdičky.
Předem díky za radu.
Zdravím, na tvoji otázku bude dost složitá odpověď. Řešila jsem totiž to samé před nějakými pár dny. Jako laikovi mi bylo doporučeno zabalit hlavici tak, aby tím žebrováním nešel do hlavice studený vzduch, který, když spadne na určitý stupeň, tak aktivuje to čidlo, nebo tu tyčinku v hlavici a ta začne propouštět teplo do radiátoru. Takže, když se do hlavice nedostane studený vzduch, radiátor topit nebude.
Třeba někdo poradí víc.
Zedník mi bude za radiátory opravovat omítku, proto budu radiátory oddělávat od trubek a úchytů na zdi ,když zůstane hlavice na hvězdičce a zedník otevře okno může se stát že v tomto chladném počasí studený vzduch spustí hlavici a po bytě začněe chrstat teplá voda
Ahoj. A já jsem si myslel, že jsem to popsal srozumitelně. Tím ručním uzávěrem zavřu přívod a na spátečce ibusákama ten ventil taky. Pro sichr na ten závit obou ventilů lze nasadit převlečná matka s těsněním a nějakou pasující drobnou mincí. Neukápne ani kapka. Po vypuštění radiátoru do nějakého nízkého lavoru. Nějaký odpad pro použití hadice a výpušťáku tam mít asi nebudeš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.