Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci se zeptat nemáte někdo zkušenost s firmou Piedra a jejich kamenným kobercem? Vyděla jsem fotky na jejich facebooku z rekonstrukce bytu kde tento povrch použili. Docela by se mi to v kuchyni líbilo.... Myslite že by to zručny člověk dokazal položit sam? Nevite jestli o tom třeba nebyla reportáž i v receptaři nebo v nějakém kutilském pořadu?
Našla jsem tohle video
Zkušenost mám vlastní z letošního července. Když pominu administrativní nedostatky u firmy, vlastní položení kamenného koberce bylo skutečně jednoduché, jen je třeba mít patřičné vybavení. Zvolila jsem kamenivo typ Malaga, frakce 4-8 mm pro exteriér. Přijeli tři chlapíci, v jedné nádobě smíchali dvě složky pojiva a pak dávku smíchali ve větší nádobě elektrickým míchadlem s kamenivem. Jeden pokládal malé kopečky hmoty a dva roztírali nerezovým hladítkem, které si neustále otírali ředidlem. Jednalo se o 6 m2, položeno bylo cca za hodinu, pochozí po 24 hodinách. Vyptala jsem se i na použití v interiéru - tam se používá jiné pojivo, které tvrdne rychleji ( je i patřičně dražší ), a po zatuhnutí se ještě zalije tak, aby vrstva byla nepropustná. Já jsem zatím maximálně spokojená, ale do interiéru bych si to nedala...
Reportáží s videem bylo několik, na př. v pořadu TV Nova - Rady ptáka loskutáka v roce 2014, nebo v pořadech Prima TV - Jak se staví sen 2015.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.