Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo do koupelny

Od: jhvutvg odpovědí: 14 změna:

Dobrý den koupila jsem si držák na mýdlo ale začalo to padat, tak bych chtěla nějaké speciální lepidlo čím bych to mohla naplepit. Nechci vrtat do dlaždiček.. ikea.com/...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

lepidlo mamut udrží všechno

Potvrzuji radu hahanaj. Ale dlaždičku musíte odmastit a pak Vy to máte na nějakou přísavku. Ale zkusit to můžete, přinejhorším to také upadne. Jenom je ta nevýhoda, že existuje pouze do pistole a stojí skoro dvě stovky. Takže k přilepení jedné přísavky jsou náklady na toto lepidlo několikrát vyšší, než samotný držák na mýdlo.

Asi to nebude přísavka, ale nějaký bakelit a zezadu bylo asi ta samolepicí páska.

hahanaj*

lepidlo mamut se koupí v malé tubě

kamody.cz/...

jhvutvg
hodnocení

A dá se to koupit třeb v baumaxu?

hahanaj*

určitě dá v domácích potřebách , prodejně pro kutily a pod

Tak u nás třeba nedá. Také jsem sháněla menší. Ale na internetu jsem tedy nehledala.

bruno*
hodnocení

2x

Už jsem to tady jednou doporučoval: lepidlo UHU, tubička za lidovku. Stačí pokrýt tenkou vrstvou obě lepené plochy, nechat zavadnout 5-10 min a slepit. Lepí všechno se vším.

iz*
hodnocení

2x

Já jsem na kachlíky přilepila malou rohovou poličku Chomoprénem.

Drží to už přes pět let...

hodnocení

0x

:-D Mi padalo úplně všechno, čím jsem na kachličku přilepila. Ani svěcená voda nepomohla. Tak jsem s naučila používat mýdlo v pumpičce. A na vanu, která je hned vedle, jsem pověsila košík na mýdlo a mám ho u ruky. :-D

doplněno 19.10.15 08:01:

Jestliže potřebujete držáček mýdla do sprchy a chcete ho natrvalo přilepit, podívejte se po jiném. Hezčím, praktičtějším, kde si budete moci uložit více věcí, než jen mýdlo. Omlouvám se, je to jen můj názor.

jhvutvg
hodnocení

No já to koupila do sprchy jelikož tam nemáme žádnou poličku a tohle se tam celkem hodilo jen to padá..

albatros498022*
hodnocení

0x

Některé obklady mají upravený povrch aby se na nich nedržela špína a voda na tyto obklady se pak nedá přilepit, tak aby to drželo nic.

hodnocení

0x

že by nebyla žádná odpověď dobrá?

hodnocení

0x

Když nechcete vrtat do dlaždiček, čemuž rozumím, nelze vrtat do spáry? V případě demontáže se opraví spára a hotovo? Ale záleží na tom, jaké spáry máte (pokud vůbec nějaké).

host*
hodnocení

0x

Zajímavé je použití oboustranné lepicí pásky. Lepí tak šíleně, že se přilepí i na nůžky, kterými si chcete kousek odstřihnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]