Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupila jsem si držák na mýdlo ale začalo to padat, tak bych chtěla nějaké speciální lepidlo čím bych to mohla naplepit. Nechci vrtat do dlaždiček.. ikea.com/...
Potvrzuji radu hahanaj. Ale dlaždičku musíte odmastit a pak Vy to máte na nějakou přísavku. Ale zkusit to můžete, přinejhorším to také upadne. Jenom je ta nevýhoda, že existuje pouze do pistole a stojí skoro dvě stovky. Takže k přilepení jedné přísavky jsou náklady na toto lepidlo několikrát vyšší, než samotný držák na mýdlo.
Asi to nebude přísavka, ale nějaký bakelit a zezadu bylo asi ta samolepicí páska.
Mi padalo úplně všechno, čím jsem na kachličku přilepila. Ani svěcená voda nepomohla. Tak jsem s naučila používat mýdlo v pumpičce. A na vanu, která je hned vedle, jsem pověsila košík na mýdlo a mám ho u ruky.
Jestliže potřebujete držáček mýdla do sprchy a chcete ho natrvalo přilepit, podívejte se po jiném. Hezčím, praktičtějším, kde si budete moci uložit více věcí, než jen mýdlo. Omlouvám se, je to jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.