Nejste přihlášen/a.
Potřebuji doma vyměnit starý domovní telefon Tesla (vyrobený ještě za Československa). Vždycky tak děsivě hlasitě zazvoní/zabzučí, že se leknu a chce se mi z toho... Navíc vždycky spadne sluchátko, asi těmi vibracemi a ničí se malba na stěně.
Jenže nechci kupovat zajíce v pytli (vím, že existují eshopy), potřeboval bych nejdříve poslechnout zvonění, jestli mi bude vyhovovat, potřebuji nějaké opravdu decentní, tiché, spíše jako jemné pípnutí mikrovlnky...
Jde mi jen o mikrofon-sluchátko (hlasová komunikace s hostem), není třeba dálkové otevírání dveří.
Znáte nějaký obchod v Praze? Děkuji.
-ten akustický obvod vyžaduje úpravu, aby se nespouštěl tlačítkem START, ale jen vyzváněcím signálem...
-zkusil bych vyměnit stávající bzučák za akustický měnič, vybrat se dá třeba na gme.cz/...
-je sice pravda, že jsou na DC napájení, a u těch telefonů bývá vyzvánění AC, tam by bohatě stačila do série s měničem jedna usm. dioda. I jedna půlvlna dostatečně oznámí zvonění. Zvláště, když tazatel požaduje něco komorního...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.