Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporuceni vany

Od: adam24* odpovědí: 4 změna:

zdravim

doporucili by jste mi do panelaku vanu akrylatovou nebo vanu smaltovanou?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gerrik*
hodnocení

1x

Lepší asi akrylátovou, ale pozor na rozdíl mezi plastovou a akrylatovou vanou. Rozdíl je v ceně, kvalitní akrylát u normální vany začína na cca 5 tis a výš. Co je pod tuto hranici jsou plastové vany. Můj názor, a proto jsem si pořídil smaltovanou vanu za 1690,- a jsem spokojen *smich*

hodnocení

0x

Vana do paneláku se dá koupit plechová a bude pasovat do konstrukce která je tam stávající - pokud není zrezivělá. Jinak je spousta výrobků, akrylátových které odolávají lépe novým čistícím prostředkům. Jsou různě profilované podle přání zákazníka. Záleží na vás, kolik chcete investovat a jaký profil vany chcete. budete muset asi vybourat konstrukci a nahradit novou podle nové vany.

furtnic*
hodnocení

0x

Akrylatovou.Smaltovaná studí a omlátí se.

toni*
hodnocení

0x

Asi máte byt v paneláku v osobním vlastnictví. Pokud je to tak, opatí se do rekonstrukce koupelny investovat. Kupte si vanu, baterii, umyvadlo a ostatní věci tak, aby jste nemusel minimálně 20 let koupelnu znova rekonstruovat. Je to otázka peněz, ale lze místo vířivé akrylátové vany za 18 000.- Kč pořídit kvalitní sprchovací kout s tryskama a hudbou za 9 500.- Kč. Já jsem měl v paneláku koupelnu 2x1,5 m a tak jsem vyhodil vanu a instaloval sprcháč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]