Nejste přihlášen/a.
zdravim
doporucili by jste mi do panelaku vanu akrylatovou nebo vanu smaltovanou?
Vana do paneláku se dá koupit plechová a bude pasovat do konstrukce která je tam stávající - pokud není zrezivělá. Jinak je spousta výrobků, akrylátových které odolávají lépe novým čistícím prostředkům. Jsou různě profilované podle přání zákazníka. Záleží na vás, kolik chcete investovat a jaký profil vany chcete. budete muset asi vybourat konstrukci a nahradit novou podle nové vany.
Asi máte byt v paneláku v osobním vlastnictví. Pokud je to tak, opatí se do rekonstrukce koupelny investovat. Kupte si vanu, baterii, umyvadlo a ostatní věci tak, aby jste nemusel minimálně 20 let koupelnu znova rekonstruovat. Je to otázka peněz, ale lze místo vířivé akrylátové vany za 18 000.- Kč pořídit kvalitní sprchovací kout s tryskama a hudbou za 9 500.- Kč. Já jsem měl v paneláku koupelnu 2x1,5 m a tak jsem vyhodil vanu a instaloval sprcháč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.