Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké topidlo?

Od: troska odpovědí: 4 změna:

Dobrej, potřebuju na zimu do boudy, kde mám dílničku nějaké topidlo. Co je vhodnější? Vzít nějaké na propanbutanovou lahev nebo elektrické? Jde mi o co nejlevnější provoz. díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Jednoznačně kamna.

Pokud není možnost tak plyn, ale ten je mnohonásobně dražší.

hodnocení

0x

bezpečné, rychlé, levné - teplomet : aukro.cz/...

mám doma dva a jsou super - na stavbě jsem tím topil v zimně, mám jeden v garáži a druhý má tatík - spokojenost!

figurek*
hodnocení

0x

no tak propanbutanovou láhev rozhodně ne, protože na takovém topení necháte gatě a byla by z vás troska bez gatí.

Když už, tak si pořiďte nějaký ten malý elektrický přímotop. Nedávno jsem jich pár viděl v obchodě. Cena kolem 770,-, výkon nastavitelný ve třech stupních 0,7, 1,4 a 2kW, s ventilátorem. Něco takového by vám mohlo stačit.

troska
hodnocení

0x

Dobře děkuji, zvážím ten teplomet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]