Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SJM před rozvodem

Od: ivas* odpovědí: 2 změna:

Máme ve SJM s manželem dům na hypotéku.Manžel si našel milenku a chce se odstěhovat.Já chci s dětmi v pěstounské péči zůstat v domě.Platí hypotéku.Jak se počítá odhad domu a z toho se odečítá hypotéka? Manželovi rodiče v době našeho manželství nám přispěli na střechu a poslali to na manželův účet,který byl společný.Může manžel chtít částku ,která nebyla darem nějak zohlednit při vyrovnání? Děkuji šimková

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ivas, tohle, co prožíváte je velmi obtížné období. Všechny otázky se pokuste soustředit do jedné, protože mnohdy souvisí mnoho věcí dohromady. A nikdy nepoužívejte své pravé jéno! Nikdy! Nevíte, kdo toho může zneužít! Byste se divila!

doplněno 17.10.15 06:39:

fuja, všimnul jste si, že tazatelka položila několik otázek na totéž téma? A to, že jsem ji upozornila, že by mohlo dojít ke zneužití jejího jména? *zed*

doplněno 17.10.15 07:44:

Nedá mi to, musím se zamyslet nad tím, komu stojím za přemýšlení se závěrem, že napíše a můj příspěvek odsoudí. Zmíní body, o které vůbec nejde. Ale zase je pravdou, že každý bod znamená souhlas a souhlasila i tazatelka. Takže fakt se musím zamyslet, kdo fuja je. Hmhmhm, podivín! *sok* Krásný víkend mu přeji. ;)

fuja
No jako obvykle na této krásné pořádně , odpověď úplně mimo ale body jsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]