Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a cim vyhubit brouky?

Od: nomohakon® odpovědí: 8 změna:

Potrebuji vedet jakou chemikalii mam pouzit na likvidaci cehokoliv mensiho nez krysa v uzavrenem obyvanem prostoru. Nejaky poradny dryjak, aby vsechno co se toho dotkne rychle umřelo.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co blázníte? Raději si zaneřádíte prostor pro život jedem, než byste plácnul po broukovi? Zvláště teď, na začátku zimy, když jsou všichni zalezlí? A nehrozí žádný hromadný výskyt? *bzum* Uvědomte si, že z každého chemického prostředku zůstávají v prostoru stopy, které se vám dostávají do těla a ničí krvetvorbu a játra a ledviny. Raději hmyzáky, než chemii tohoto druhu, jakou hledáte. *hej*

atj*
hodnocení

0x

A co tam mas tak hroznyho? Treba ti tu nekdo poradi jak se toho zbavis bez pouziti Yperitu :-D

monika67
hodnocení

0x

Přidávám se, je nutno zjistit, co se u vás zabydlelo. Určití, s prominutím, hajzlíci kousaví, nejdou zničit jinak, než agresívnější cestou za přispění odborníka. *afro*

hodnocení

0x

No menší než krysa a brouk *sok* ! Co to je heršoft za vesmírný specimen? Musíte napsat co chcete ničit, zvláště když hledáte očividně nějaký děsný přípravek. A co když se toho dotkne někdo jiný, třeba i dítě? Naštěstí asi žádný takový přípravek v obchodě nekoupíte.

Napište konkrétně co to chcete zahubit.

hodnocení

Pořád mi sem lezou berusky, pavouci, rybenky (malý, stríbrný, žere to papír) a nekolik dalsích druhů ktere neznam a kteri mohou vlizt do pocitace a neco tam zmrvit.

OT: nesnasim androidí klavesnici.

monika67

A jéje, tak berušky jsem teď při mytí oken měla taky zalezlé v rohu plasťáků. Muž je vyšťoural šroubovákem a už víc nepřišly;), občas nějakou najdu uvnitř na okně, tak ji prostě vyprovodím ven. Pavouci - to je kapitola sama pro sebe, letos jich bylo obzvláště hodně, bylo suché a horké léto a i ti, kteří pavouky nemívali, je bohužel v bytě mají. Ale pavouka prostě chytit, vyhodit z okna někam do křoví, ať si žije dál svým životem. Je ale nutné - pokud by to bylo třeba na balkóně, zničit mu pavučinu, jinak je tam příští večer zase.

Rybenek jsme mívali v koupelně hafo, ale jak jsme udělali novou koupelku, už se neobjevili. Mohou být zalezlé ve starém potrubí, ale někde jsem kdysi četla, že rybenky jsou prostě běžně se nacházející v koupelnách a nic nedělají a ještě jsem tedy neslyšela, že by někomu pavouk nebo beruška vlezli do počítače a něco tam rozkousali;)

Je mi jasné, že vám to vadí, já mám obě dcery bohužel "arachnofobičky" a jak není doma taťka a odněkud z bytu se ozve - jééééé, spiderman*bezim*, nerada se chápu očisty, ale někdo se doma prostě musí obětovat. Tak to berte trochu s nadhledem. Toto jsou fakt běžní obyvatelé domácností, u nás bohužel často i "pivněnky", protože můžu vysvětlovat i lamentovat, stále se jen tak odloží okusek od jablka, načatá mandarinka, rozkrojený citrón.*zed*

luha*
hodnocení

0x

Na to se používá Uragán C (původní název Cyklon B). Používají ho ovšem jen specializované firmy.

bruno*
hodnocení

0x

Univerzální, stoprocentní a spolehlivě fungující prostředek opravdu existuje. Rychle to zabije cokoliv živého (včetně člověka) a nezanechává stopy. Je to kyanovodík (plyn), také ve formě cyklonu B. Jenom je potřeba po aplikaci pořádně vyvětrat a za pár dní máte brouky zpátky. Ne, opravdu - ve speciálních případech se dodnes používá*smich*. Ale teď vážně: na hmyz insekticidy, na Mickey Mouse otrávené návnady, nebo pastičky. Je to ale nekonečný boj. Jako prevence proti lezoucímu hmyzu, roztočům apod. dobře funguje udržování čistoty podlahy i v těch špatně přístupných místech, mokré čištění koberců, dostatečně časté praní ložního prádla atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]