Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde profi nařežou molitan do požad.tvaru?

Od: jejko odpovědí: 12 změna:

ahoj...existuje vůbec firma, kde vám nařežou přesně a profesionálně molitan nebo pěnovku do vámi požadovaného tvaru?...děkuji...posílám obrázek tvaru

Kde profi nařežou molitan do požad.tvaru?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

2x

Jak je ten klin velky?

jajo
hodnocení

rozměry tedy posílám ...jinak sama bych to nikdy nedokázala nařezat přesně...bude to na víc kusů a ty musí být naprosto identické

Kde profi nařežou molitan do požad.tvaru? #2
ctenar*

Jestli to bude tak do par set kusu, tak bych si na to vyrobil sablonu a pak uz jen delal rovne rezy pilkou jezdici v drazkach po velke plose. Na tom nejde nic zkazit :)

hodnocení

0x
Skočil bych s tím do nejbližšího čalounictví.
ctenar*

Tam to budou rezat stejnym zpusobem, jako si to muze narezat tazatel doma - rucni pilkou Bosch na molitan.

hodnocení

0x

molitan lze řezat stejně jako eps odporovou řezačkou...takže pokud se jedná o pár kusů a ne masovou výrobu, tak to klidně zvládnete doma.

autonabíječka (nebo jiný zdroj), kus odporového drátu, pár trubek/laťek...

z nějaké překližky/kartonu si pak vyříznete tvar jaký chcete a podle toho řežete.

jajo
hodnocení

tohle je super...ale já nemám doma takového kutila a navíc tady se řeže jiný typ materiálu...já mám na mysli ten pružný stlačovatelný molitan který se i špatně stříhá

Vím co je molitan, toto video jsem dal jen jako návod jak taková řezačka může vypadat...

Stejným principem to ale řeže i molitan a jiné pěny.

Odkud jste, kolik ks toho má být, molitan máte svůj?

ctenar*

ten pružný stlačovatelný molitan který se i špatně stříhá

Musi se rezat ozubenym ostrim typu nuz na chleba (pecivo). Ty pilky Bosch z odkazu vyse takove ostri maji. Samozrejme to nemusi byt primo od vyrobce Bosch. Podstatne je to ostri, ne vyrobce motorku a drzadla.

Dalsi moznost jak rezat je tim nazhavenym odporovym dratem, jak uvadi @requied .

Kde profi nařežou molitan do požad.tvaru? #3
ctenar*

ostrim typu nuz na chleba (pecivo)

Stejny maji i elektricke noze na maso. Muzes si pro nej udelat i drzak a velkou vodorovnou rezaci plochu (stul) *palec*

doplněno 16.10.15 03:04:

jabraka*
hodnocení

0x

Odřezával jsem z velké matrace kus asi 20 cm po celé délce obyčejným kuchyňským nožem.Nejdříve jsem ho perfektně nabrousil.Myslím,že by šlo nařezat požadovaný tvar podle šablony stejně.

JABRAKA

jajo
hodnocení

všem moc děkuju za rady...ale sama to nezvoádnu...jedná se asi o 50-100kusů ,které musí být na chlup stejné...už jsem oslovila čalouníky snad někdo pomůže-...chci to jako podložku do krabičky pod hodinky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]