Nejste přihlášen/a.
ahoj...existuje vůbec firma, kde vám nařežou přesně a profesionálně molitan nebo pěnovku do vámi požadovaného tvaru?...děkuji...posílám obrázek tvaru
rozměry tedy posílám ...jinak sama bych to nikdy nedokázala nařezat přesně...bude to na víc kusů a ty musí být naprosto identické
Tam to budou rezat stejnym zpusobem, jako si to muze narezat tazatel doma - rucni pilkou Bosch na molitan.
molitan lze řezat stejně jako eps odporovou řezačkou...takže pokud se jedná o pár kusů a ne masovou výrobu, tak to klidně zvládnete doma.
autonabíječka (nebo jiný zdroj), kus odporového drátu, pár trubek/laťek...
z nějaké překližky/kartonu si pak vyříznete tvar jaký chcete a podle toho řežete.
tohle je super...ale já nemám doma takového kutila a navíc tady se řeže jiný typ materiálu...já mám na mysli ten pružný stlačovatelný molitan který se i špatně stříhá
Vím co je molitan, toto video jsem dal jen jako návod jak taková řezačka může vypadat...
Stejným principem to ale řeže i molitan a jiné pěny.
Odkud jste, kolik ks toho má být, molitan máte svůj?
ten pružný stlačovatelný molitan který se i špatně stříhá
Musi se rezat ozubenym ostrim typu nuz na chleba (pecivo). Ty pilky Bosch z odkazu vyse takove ostri maji. Samozrejme to nemusi byt primo od vyrobce Bosch. Podstatne je to ostri, ne vyrobce motorku a drzadla.
Dalsi moznost jak rezat je tim nazhavenym odporovym dratem, jak uvadi @requied .
Odřezával jsem z velké matrace kus asi 20 cm po celé délce obyčejným kuchyňským nožem.Nejdříve jsem ho perfektně nabrousil.Myslím,že by šlo nařezat požadovaný tvar podle šablony stejně.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.