Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit, máme plynový kotel ocelot a jako palivo je i mimo jiné uveden propan-butan, je možné to nějak přetryskovat a připojit k bombě? a jak dlouho by to asi topilo? jednalo by se jen o udržovačku když pojedeme v zimě na dovolenou. Protože topíme dřevem tak plyn byl zrušen, v minulosti jsme to řešili tak že jsmě dům nechali tak, ale po týdenním návratu bylo uvnitř jen 7°C to by tak nevadilo, ale mám strach aby nevymrznul a nepopraskalo topení a rozvody vody.
díky za rady
doplněno 14.10.15 12:59:ještě doplním typ DPL 18 eco
Konzultace s plynařem, jedná se o průměr trysky - nic složitého dělal jsem to u sporáku z PB na plyn, normálně vrtákem akorát si už nepamatuju rozměr, záleží jaký materiál bude použit na trysky, ale zřejmě to bude stejné...
No pokud má PB menší trysky tak to samozřejmě nepůjde, já to dělal na radu plynaře vrtáčkem a funguje to od roku 2001 furt...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.