Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit, máme plynový kotel ocelot a jako palivo je i mimo jiné uveden propan-butan, je možné to nějak přetryskovat a připojit k bombě? a jak dlouho by to asi topilo? jednalo by se jen o udržovačku když pojedeme v zimě na dovolenou. Protože topíme dřevem tak plyn byl zrušen, v minulosti jsme to řešili tak že jsmě dům nechali tak, ale po týdenním návratu bylo uvnitř jen 7°C to by tak nevadilo, ale mám strach aby nevymrznul a nepopraskalo topení a rozvody vody.
díky za rady
doplněno 14.10.15 12:59:ještě doplním typ DPL 18 eco
0x
Konzultace s plynařem, jedná se o průměr trysky - nic složitého dělal jsem to u sporáku z PB na plyn, normálně vrtákem akorát si už nepamatuju rozměr, záleží jaký materiál bude použit na trysky, ale zřejmě to bude stejné...
doplněno 16.10.15 15:15:
No pokud má PB menší trysky tak to samozřejmě nepůjde, já to dělal na radu plynaře vrtáčkem a funguje to od roku 2001 furt...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.