Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat plan paneloveho bytu

Od: dawe* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, nevite kde bych mohl sehnat planek paneloveho bytu? Nevim presne o jaky panelak jde, ale po praze je spousta stejnych typu bytu. Jde mi o 2+kk. Diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud se týče plánku konkretního bytu,je dobré se obrátit na příslušné družstvo,tam je uložena kompletní dokumentace všech jeho domů.A nejsou všechny byty stejné,je asi 15 variant bytových domů od 60 až 90 let.

JABRAKA

lidka*
hodnocení

0x

Určitě plánek najdete v nabídkách realitních kanceláří. Někde jsou fotografie, jinde pouze plánky. Tedy pokud nechcete konkrétní panelák.

doplněno 14.07.09 11:47:

Třeba tady: realspektrum.cz/...

dawe*
hodnocení

no vlastne mi jde o konkretni byt. Ale kdybych videl ten planek, tak ho hned poznam. Zajimali by mne jeho rozmery. Ale na internetu jsem bohuzel nic nenasel. Jde o statni byt (ale to asi nijak nepomuze)

dusatka*
hodnocení

0x

Pokud víte, ve kterém paneláku takové byty jsou, můžete se buď zeptat na obci (jestli je to obecní byt), nebo prostě obejít partaje a požádat, zda by vám někdo plánek ofotil.

dawe*
hodnocení

dekuji to udelam, ale dostanu se tam az za dlouhou dobu, tak jsem doufal, ze bude neco k dispozici na internetu.

dusatka*

Tak zkuste obecní úřad, resp. úřad městské části oslovit e-mailem.

lidka*

Ještě mě napadla jedna věc - pokud víte číslo popisné, podívejte se do katastru: nahlizenidokn.cuzk.cz/... Podle podílů bytových jednotek si vyhledejte, zda někdo má byt v osobním vlastnictví stejné velikosti a zkuste je oslovit. Jinak se podívejte i na mapu, jestli není v sousedství stejný panelák (bývá to tak, že se stavěly najednou minimálně dva stejné paneláky) a tam zkuste vyhledat např. na Zlatých stránkách vlastníka stejného bytu. Ale jak píše dusatka, mailem se možná dozvíte na úřadě rozměry bytu nejrychleji - ale jak říkám, jestli víte alespoň č.p.

hodnocení

0x

Plánek si zhotovíte sám,vezmete metr, tužku,zápisník. Zaměříte půdorys a potom vezmete rýsovací papír,pravítko a v měřítku 1:100 tj.1cm na papíře je 1m skutečnosti, to vykreslíte. Pokud jste absolvoval ZŠ tak to dokážete. Profíci navíc měří úhlopříčku místnosti (resp. obě) protože místnosti nemusejí být čtvercové, ale u panel bytu to jde zanedbat. Mnoho zdaru. Mira.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]