Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo plyn. ÚT od Ekomplex-instalatéři?

Od: pt® odpovědí: 5 změna:

Máte zkušenosti s firmou Ekomplex-instalatéři? Dělali vám plynové ústřední topení? Děkuji za recenze.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

suchydul
hodnocení

0x

Ekomplex je firma, která Vám zprostředkuje ve Vašem okresu příslušnou firmu, nebo řemeslníka.

Obrátila jsem se na ně ohledně voda - kanalizace a podléze mě poslali kontakt na nějakou firmu.

Z jejich stránek asi bez pečlivého a podrobného prozkoumání toto není zřejmé. Takže jsem byla zklamaná tímto přístupem a okamžitě jsem psala, že nemám zájem. Přesto mě kontakt na firmu poslali, tudíž nerespektovali moje odmítnutí. Takže dva mínusové body a ztratila jsem k nim důvěru.

Případnou reklamaci zřejmě musí člověk řešit s tím řemeslníkem, nebo firmou? Zde nejasné vztahy.

Nemusí v zájmu dobrého jména doporučovat špatné firmy, ale také jsem si myslela, že Ekomplex je velká firma, která toto všechno zajišťuje sama.

Případného jednotlivého řemeslníka si dokáži najít v okolí sama, na to nepotřebuji zprostředkovatele. Jejich služba je zřejmě započtena již v ceně za službu pro Vás, protože nikdo nebude pracovat zadarmo.

doplněno 15.10.15 11:06:

Samozřejmě doporučované firmy a řemeslníci mohou služby poskytovat kvalitní, ale to si musí vyzkoušet každý sám.

pt®
hodnocení

Mockrát Vám děkuji za odpověď. Mně slíbili zpracovat nabídku v určitý termín, který nedodrželi, tak jsem hledala dál. Mám ten pocit, jako Vy. - pt

spotrebitel
hodnocení

0x

S firmou EKOMPLEX jsme absolutně nespokojeni. Téměř 2 měsíce oddaloval servisní technik datum návštěvy, po několika telefonátech dotyčnému jsme to vzdali a objednali jsme si jinou firmu. Přišli již druhý den ! Kdyby řekli v EKOMPLEXU nemáme čas, přijdeme za měsíc, tak by se to dalo chápat, ale oni jen slibovali, že příští týden přijdou. POZOR NA NĚ!

pt®
hodnocení

Děkuji za recenzi, mám podobná názor. Už jsme si poradili jinak a topíme. - pt

alenabezecna
hodnocení

0x

Už jen toto: "Revize plynových zařízení Ostrava - čištění domovních odpadů, splaškové a dešťové plynoinstalace" a Opravy plynovodů a plynoinstalací Ostrava - servis a údržba plynovodních a kanlizačních sítí

co mají odpady a splašková voda společného s plynem. Také tam mají tabulku kontroly a revize, která je absolutně zavádějící. Nerozlišuje totiž soukromou osobu a osobu podnikající. Nenechejte senapálit. Jako soukromá, nepodnikající osoba ŽÁDNÉ revize ani kontroly provádět nemusíte!

Tito "pouze zprostředkovatelé" cílí na neznalé soukromé osoby. Revizní technička p. Lyčková má také osvědčení pouze na domovní plynovody a spotřebiče pouze do 50 kW.

Jsem dlouholetý revizní technik PZ s vysokým kreditem na TIČR a širokým rozsahem a tedy vím o čem tady píšu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]