Nejste přihlášen/a.
Ahoj máme kyblík ale já jsem na ně stoupnul a rozbil se (Je mi 11) a bojím se to říct rodičům nevíte jak ho opravit děkuji
Ahoj, přidávám se k ostatním, záleží, o jaký kyblík šlo, ale pokud nestojí moc peněz, jistě koupí rodiče nový. Tohle se prostě občas stává. Napadá mě jedině zkusit slepit kyblík nějakým lepidlem, ale záleží, na kterých místech se rozbil. Nicméně, nedělej si s tím hlavu, rodiče to jistě nějak pochopí.
Dobře, tak to nech být, poraď se s rodiči a společně jistě něco vymyslíte. Buď seženete nějaké lepší lepidlo nebo zkusíte jinou technikou, a nebo koupíte nový kýbl.
Pokud to budeš dělat sám, rodiče to stejně při bližším pohledu poznají.
oc, všichni píší, že máš koupit kyblík nový. Pořád se pokoušíš slepit ten rozbitý. Nezapomínej, že do kyblíku napustíš asi 10 litrů vody, což je 10 kg! A nesmí se udělat ani dírečka, která váhou vody a deformací dna vznikne. Nenapsal jsi, co ti řekl tatínek. Beztak že nic, tak to neprožívej. Možná, že rodiče bude zajímat, proč jsi na ten kyblík lezl. Co?
Možná jen zatavit horkovzdušnou pistolí a nějakým termoplastem (plast, který se teplem taví, měkne), ale to chce trochu přemýšlet co a jak kde změkne, co se může deformovat, a také množnost popálení, opravdu lepší vyhodit. To se může stát, pochválený nebudeš, ale věci jsou aby se používaly, opotřebovaly a nahradily novými ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.