Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Nyní jsem zjistil ze mam v nosnem tramu v koupelne asi drevotoce ;-(... Jedna se o tram, ktery vede pres delku koupepny(je to tropicke drevo, je natrene) a stejne jsem si nyni vsimnul ze ve dreve jsou dírky a místy cesticky... Mate nejake tipy ci rady jak drevo ochranit?.. Zkusenosti? Rad bych zasahl uz ted... Aby se to jeste nezhorsilo. Diky moc za rady ![;) ;)]()
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
luck90
Nasel jsem na netu...stačí vzít koncentrovaný ocet. Do něj přidáte mycí přípravek na nádobí, a to v poměru 10:1. Do roztoku poté doplníte ještě pepř. Vše důkladně promícháte a roztokem potřete napadená místa.
Muzu udelat vecer ted tohle... A pote aplikovat ten bochemit? Diky moc...je pravda ze ten bochemit co.tak koukam neni uplne levny a budu to moct koupit az další Mesic(hypoteka je uz zaplacena a preplatky cekam.az dalsi mesic) ;-D..tak jestli by drevo jeste vydrzelo...
Muzu udelat vecer ted tohle... A pote aplikovat ten bochemit? Diky moc...je pravda ze ten bochemit co.tak koukam neni uplne levny a budu to moct koupit az další Mesic(hypoteka je uz zaplacena a preplatky cekam.az dalsi mesic) ;-D..tak jestli by drevo jeste vydrzelo...
honzmalatny*
je to koncentrát a z litrovky uděláte 6l roztoku.Myslím že to bohatě bude stačit. Osobně bych namíchal cca 0,25l bochemitu a do tovo příslušné množství vody, nalil do postřikovače a aplikoval. Trám Vám vydrží, nebál bych se. Máte na podlaze prášek od působení brouka?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]