Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drevotoc ve dreve

Od: luck90 odpovědí: 4 změna:
Dobry den. Nyní jsem zjistil ze mam v nosnem tramu v koupelne asi drevotoce ;-(... Jedna se o tram, ktery vede pres delku koupepny(je to tropicke drevo, je natrene) a stejne jsem si nyni vsimnul ze ve dreve jsou dírky a místy cesticky... Mate nejake tipy ci rady jak drevo ochranit?.. Zkusenosti? Rad bych zasahl uz ted... Aby se to jeste nezhorsilo. Diky moc za rady ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Bochemit na napadnuté dřevo a nastříkat.

luck90
hodnocení

Nasel jsem na netu...stačí vzít koncentrovaný ocet. Do něj přidáte mycí přípravek na nádobí, a to v poměru 10:1. Do roztoku poté doplníte ještě pepř. Vše důkladně promícháte a roztokem potřete napadená místa.
Muzu udelat vecer ted tohle... A pote aplikovat ten bochemit? Diky moc...je pravda ze ten bochemit co.tak koukam neni uplne levny a budu to moct koupit az další Mesic(hypoteka je uz zaplacena a preplatky cekam.az dalsi mesic) ;-D..tak jestli by drevo jeste vydrzelo...
Drevotoc ve dreve
Drevotoc ve dreve #2
honzmalatny*

je to koncentrát a z litrovky uděláte 6l roztoku.Myslím že to bohatě bude stačit. Osobně bych namíchal cca 0,25l bochemitu a do tovo příslušné množství vody, nalil do postřikovače a aplikoval. Trám Vám vydrží, nebál bych se. Máte na podlaze prášek od působení brouka?

luck90
hodnocení

Zadny prasek neni. Zatím vse jde videt jen na dreve... Na par castech je drevo tzv na otrhnuti, drevo se droLi jen Na omak ale jen ma dvou místech)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]