Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasklení balkonu ( lodžie )

Od: ilka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chceme zasklít balkon v bytě v Brně. Jakou jste si najali firmu a vaše zkušenost? Aby nám to nějakou dobu posloužilo, tchýně ze Znojma už má problémy, kdy se jí rozpadá těsnění mezi skly. Díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petan*
hodnocení

0x

Zdravim , mam skusenosti a vyrobky firmy alumistr. Myslim ze primo v brne maji sidlo, poptejte se u nich. Jejich vyrobky montuje vice firem na jejich strankach si vyberete montazni firmu. Pokud jde o tesneni, to ma svoji zivotnost pokud se rozpada v zarucni dobe mela by jej firma vymenit, pokud ne jde objednat za cca 100 kckus tusim.

lidus*
hodnocení

0x

Jste-li z Brna koukněte v Bystrci na paneláky Větrná 1-3-5 zasklení a údržba je bezproblémová už 13 let, název firmy si nepamatuji. Ale varuji vás, zasklený balkon v létě je hrůza a víc jak 50C, žádná kytka nepřežije a v zimě tu stejně mrzne.

Mám zasklený balkon řadu let a jak píše výše,v létě vedro a v zimě je to fajnm že vám nenasněží--možnost dát na balkon věci co mi nevlezou do lednice.A je to fajn si vyjí na balkon i v zimě,

Ale pokud mohu poradit,nedávejte si na přikrytí zábradlí sklo, Upečete tam vše.Dejte si cedrys desku a já ji mám ještě zevnitř polepenou tím,co se zatepluje barák. Těmi stropnicemi.Nevím- ve které patře jste , ale pokud bydlíte v 6-7 patře, kvůli hoření nesmí být polykarbonát.

doplněno 13.10.15 12:15:

Mám na balkoně závěsy které používám v létě i v zimě.Je OK mít zasklený balkon,,

korina*

Mám velký balkon 2m x 6a pul m.Nebyl zasklený když jsem se sem před 5 lety nastěhovala, jsou to domy s atriem. Moc hezké bydlení, před bytem otevřená terasa. Stěhovala jsem se v únoru a na balkoně byly hromady sněhu , za tu zimu se to několikrát opakovalo.Hned na jaře jsem si obstarala firmu která se o zasklení postarala.Jsem moc spokojená je to jiná úprava než se běžně používá.to asi že je prostor velký a vysoký. skleněná plocha je v rámu a 5 tabulí jezdí v kolejích a v jednu chvíli mohou být všechny za sebou. Je to tak udělané aby se to dalo omýt.na konci balkonu jsou ještě dvě menší tabule , ty jsou přes léto otevřené. Fakturu jsem už vyhodila, ale vy jste až z Brna a my ze severu čech. Balkon je uspořádán jako letní pokoj, květiny, křesílka se stolkem atd. V zimě to drží snníh a vítr. je to drahé ale vyplatí se to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]