Afty nemá z nečistoty na ovoci, ale u dítěte se jedná o alergickou reakci formou aft. Úplně se hroznům vyhněte. Vžyť je dostatek všeho jiného ovoce. Já mívám afty po čerstvém ananasu. Kompotovaný mi nevadí.
Hrozny do mikrovlnky určitě ne! Explodují. Můžete to vyzkoušet, vložte do MV troby jednu neporušenou kuličku a uvidíte, co to s ní udělá. (Nebojte se, tak velký efekt to zase nebude. Troubu Vám to nepoškodí, ale budete jí asi muset vyčistit).
Souhlas s babkou. Proč dávat synovi ovoce, které nesnáší? A rozhodně bych nedávala do mikrovlnky vůbec žádné ovoce. Ještě jsem neslyšela, že by mikrovlnka byla určená k desinfikaci jídla. Někteří lidé v ní dezinfikují hlínu, aby se zabily mikroby. Asi jste si to odvodil od toho. Ale hlínu nikdo nejí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.