Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrický bojler - typ, kapacita

Od: evelyn odpovědí: 1 změna:

Přátelé moji milí, duše dobré,
naléhavě prosím o radu, pokud možno hned, včera bylo pozdě. Za necelé 1/2 hodiny se budu naprosto technickými znalostmi nevybavena dohadovat s pronajímatelem, který chce vyměnit koupelnovou plynovou karmu za elektrický bojler (přirozeně co nejlevnější, ale budu licitovat). Problém je v tom, že vana (objem 90 litrů) je v nevytápěné koupelně, sousedí se světlíkem a býývá v ní zatracená zima, pokud je i venku. Karma ji aspoň trochu vyhřála. Další důležitý fakt je, že z ní vede v zimě rovněž ledovou předsíní trubka na teplou vodu o délce cca 9 metrů do dřezu v kuchyni. Pochopitelně i teď na tom tratím, protože nevyužitá teplá voda v trubce vychládá. Bojler bude zjevně na "noční proud"a s tím mám z bývalého bytu špatné zkušenosti. Vzdálenost k dřezu byla o hodně kratší a přesto jsme se dva o teplou vodu téměř prali a museli mít harmonogram, kdy má kdo na ni nárok. Můžete PROSÍM poradit, o jaký typ a objem v litrech mám vyjednávat? HOŘÍ!
DĚKUJU NASTOTISÍCKRÁT!

To se mi líbí Komentář

Komentáře

Napište komentář...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, pro jednu osobu 80 litrů a potom už jen více. Bylo by dobré, aby měl bojler regulaci teploty a nebyl italský (volil bych českou firmu). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]