Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levná kalová čerpadla

Od: udo144® odpovědí: 5 změna:

Nemáte někdo zkušenosti s levnými kalovými čerpadly (viz. obr. ale i jiné např. Extol apod.), které se hojně nabízejí na internetu v ceně do 2000 Kč a jejichž původ je nepochybně v Číně? Mám trochu obavy to koupit!

Levná kalová čerpadla

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Používám. Obrovský výkon a dostatečný (snad 10m) výtlak. Byla k tomu tlustá taková pogumovaná hadice. Mám verzi s řezacími noži a žumpu přečerpá cobydup. Pro jistotu to zapojuji přes proudový chránič. A hmotnost je obrovská.

hodnocení

děkuji za odpověď, jen doufám, že je neprodáváte! *smich* Hmotnost uvádějí kolem 20kg, to je pro toto zařízení celkem v normě ne?

rv*

Neprodávám, koupil jsem snad před 2 roky na aukro. Poté, co jsem odpravil asi 3 levné kalovky z hobbymarketů.

hodnocení

uvažuji konkrétně o tom co je na přiloženém obrázku, myslíte tedy, že se to dá koupit? Prodává to kde kdo - většinou Poláci a uvádí se u toho dost rozdílné výkony (10-20 m3/hod.) přesto, že jde o totéž čerpadlo což také nebudí moc důvěru. Jakou máte zkušenost s tímto (výkonem) - máte to nějak změřené? Můžu se ještě zeptat od koho jste čerpadlo koupil? samozřejmě pokud si to ještě po 2 letech pamatujete :). Díky za odpověď.

rv*

Tady je kopie s kontaktem. Snad nezdražili.

Nabídka: Kalové čerpadlo 2/... (Číslo předmětu 4050019570)Kup teď cena1 559,00 Kč za kusMnožství, které jste vyhrál:1Částka k úhradě1 559,00 KčNáklady na dopravu hradíKupujícíMožnosti dopravy

Kontakt na Prodejce hobynaradi-cz (5415):

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]