Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím Vás o radu. Budu rekonstruovat koupelnu a chci se zeptat, jak se dá byt zrekonstruovat, aby se zakryly nevzhledné trubky? Děkuji předem za Vaše rady
1) sádrokartonová předstěna,
2) porobetonové cihly 5 cm.
Na oboje dlaždičky. Dají se i vytvarovat různé soklíky, odkládací poličky, výklenky. Nebo předělat, práce alespoň s plastovými trubkami na chvilku, zasekat do zdi.
doplněno 05.10.15 19:21:
Pokud byste se rozhodla pro zasekání pouze vody a na zakrytí spodku byste udělala nějakou tu poličku- soklík z porobetonu, ale potřebovala jste někde přístup, například u výpustě topení, ať vám obkladač koupí magnety, které se nalepují půlka na dlaždičku a půlka na boční stěny výklenku. Budete mít skoro neviditelná dvířka. Hodí se to spíš na větší formát dlaždic.
Já jsem pro zasekání do zdi, ta žlutá je plyn? to musí odpojit a zapojit odborník. Vše dát do plastu, na kovu se sráží voda.
Ahoj ZZZLATOKOPKO- Jestli je ten žlutej plyn v kuse- svařený, tak se nemusí předělávat. Může se zazdít-obezdít porošem. Jen bych nechal přístupné nějaké ovládací ventily. Ostatní po kontrole těsnosti se dá zazdít, nebo předělat. To v plastu je jednoduché.
Ta "koupelna" je hruza! Kde to proboha je? To vypada jak z nejake rozvojove zeme
Bych to vyboural vsechno az na cihlu a zacal uplne znova od zacatku Trubky do (klidne i predsazenych) sten, snizeneho stropu nebo zvysene podlahy.
Je to opravdu otresny! Tohle se neda "opravit". Tohle jde udelat jen uplne znovu.
To je ve sklepe? Vypada to tam nejake studene a vlhke → zateplit a odizolovat zvenku a mozna i pod podlahou.
Já vím, že je to hrůza, proto s tím chci něco udělat.Ve sklepě byt není.Je v prvním patře a pod ním je hospoda, tak snad byt nemůže být vlhký.
V tom byte predtim nekdo zil? Je to fakt otresne.
Ta kvalita remeslnych praci je neuveritelna. Ani ty trubky topeni pri malovani zdi nezakryli.
Co se tyka toho "dratu" (rozvadece), tak to byl vyrval cele a zacal proste znova
Jinak se byt nachází v Praze.Je to klasický byt před rekonstrukcí. Viděla jsem i horší byty...
Dráty se normálně zasekají do zdi, udělá se drážka v omítce, cihle a zahází, zasádruje se to. Přes to štuk. Nebo lišty na zeď, podél zdi lišta ke koberci u podlahy, falešná stěna, sádrokartonový strop. Podle peněz. Trubky topení bych nechal, možná natřel barvou na radiátory, ale nezakrýval, protože hřejí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.