Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotyková lampa

Od: fdbgdfh odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Mám lampu, které když se dotknu, tak se sama rozsvití a tak, to je všechno v pohodě. Ale mám následujicí problém. Už mám tuto lampu asi cca 3 měsíce a vše fungovalo v pořádku, ale poslední dobou se mi stává, že v noci se mi z ničeho nic zapne. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte, co by tomu mohlo být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Netuším, co by lampě mohlo být.

Ale pokud výrobek nefunguje tak, jak by měl,

reklamovala bych jej.

hodnocení

0x

Mám tu lampu víc jak deset let. Napřed fungovala v pohodě a mohla jsem rozsvěcovat na tři doteky. Výkon se po každém doteku zvýšil. A teď jsem ji musela vytáhnout ze zásuvky, protože stačilo, když jsem kolem jenom prošla a lampa se rozsvítila. Stačil ji k rozsvícení jenom mírný otřes od podlahy. Podotýkám, že vážím 58 kg, takže se zem pode mnou neotřásá...:-D nestávalo se to pokaždé, ale stávalo se to často. Tak jestli nemáte třeba kočičku, nebo pejska. Také to mohou rozsvítit.

hodnocení

0x

Zkousela jste lampicku / povrch ocistit?

Dakon, já ji mám čistou. Tím to určitě není. A musí se vytáhnout ze zásuvky před čištěním, neboť se neustále rozsvěcí, jak se jí dotýkáte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]