Nejste přihlášen/a.
Ahoj, na chalupě budu dělat dvoukřídlou branku o celkové šířce 3 m. Jaké použít jekly a jak vyřešit zámek? Používají se stejné zadlabavací zámky jako do klasických dřevěných dveří? A jak ho namontuji do jeklu, když bude pravděpodobně širší než ten jekl? Díky
Aha, to jsme nevěděl, že jsou i úzké. Já mám doma jen staré klasické zámky a ty jsou právě široké...
Ještě bych to trochu upřesnil. Celý prostor na branku má cca 3,5 - 4 metry. Na levo chci zabetonovat sloupek, pak budou vrátka, pak další sloupek a pak ta dvoukřídlá branka (proto obě křídla stejně velká) a napravo sloupek.
Ještě mě napadlo, že by ta branka nebyla dvoukřídlá - to by vypadalo následovně: Vlevo sloupek, pak křídlo o 1 metru, pak druhé se západkou v zemi, ale to by pak mělo cca těch 2,5 - 3 metry a vpravo sloupek. Bylo by to možné nebo už ta váha pravého křídla by byla moc velká? Jako výplň budou prkna vedle sebe bez mezer (výška tak 150 cm).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.