Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Koupil jsem si Studentskou pečeť a na vnitřní straně obalu byla přilepená drobná plastová schránka se dvěma kovovými plátky, připomínají stříbro. Na obalu není nic uvedeno, ani na internetu nevidím nic vysvětlujícího. Vzpomínám, že před časem v reklamě slibovali přibalení kousků zlata v některých kusech této čokolády. Jde mně o to, zda má kov hodnotu alespoň dvaceti korun, nebo mám kapsli i se stříbrem (?) rovnou vyhodit. Děkuji.
to jsou platky kovu aby jsi s tou šokoládou neodešel bez placení ... prostě aby jsi ji neukradl u pokladen jsou určitě detektory na kov nebo neco takového
Upozorňuji na pravidlo Z1. Kupuji pečeť roky a nikdy tam nic podobného nebylo.
S úžasem nakonec zjišťuji, že máš pravdu. Bezpečnostní štítky v čokoládě, to je ovšem síla. Co přijde dál? Nehledě k tomu, že pásek byl hned za prvním záhybem obalu; nebyl by velký problém schránku odtrhnout a zahodit.
Já to nacházím hodně, naposledy minulý měsíc pod víčkem s rozpustnou kávou. Také si myslím, že to je kód proti krádeži i když nevím jak se to deaktivuje, jestli stačí jenom projetí přes pokladnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.