Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička prádla

Od: jirkalouny* odpovědí: 5 změna:

Máte někdo zkušenost s umístěním sušičky prádla v kuchyňské lince?

Nepřehřívá se?

Jirka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zzzlatokopka*
hodnocení

2x

Nepřehřívá, mám s tepelným čerpadlem, je super, jen ty levné, pokud nejsou napojené na odpad a voda jim jde do plastové nádobky, tak ty udělají v místnosti šílenou vlhkost, jako po dlouhém sprchování v koupelně:(

mot
mame tu s nadobkou a zadnou silenou vlhkost nedela. neni ani duvod. ale levna teda nebyla:)
jirkalouny*
hodnocení

Díky za info.

Uvažuju taky s tepelným čerpadlem. Potřebuju koupit takovou, která se mi vejde pod linku (83cm).

Některé mají sundavací vrchní díl.

Jirka

Sušičku máme doma jinde než v kuchyni, ale pokud se podaří sehnat takovou, aby se vešla pod linku, nevidím v tom sebemenší problém. Máš tedy nějakou nižší linku než je zvykem.
A s tepelným čerpadlem je vynikající nápad. To doporučuji.

hodnocení

0x

Mám také sušičku, kde jsou obě možnosti. Jednak mohu připojit hadičku na odtok vody, nebo jet na tu nádrž, která je mimochodem dost velká a jednoduše se vylévá. Proto jsem to nechala tak. Také žádnou vlhkost nepozoruji, natož šílenou. A rovněž nepatřila zrovna mezi levné spotřebiče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]