Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Extra silný prostředek na koberce

Od: macik51* odpovědí: 5 změna:

Potřebovala bych poradit nějaký silný prostředek na ruční čištění koberců, zůstaly na nich skvrny z doby, kdy si je náš pejsek jako štěňátko pletl s trávníkem. Běžné prostředky nepomáhají. Je mi líto je vyhodit, tak jim ještě dávám šanci.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardan
hodnocení

2x

velvana.cz/...

Je to nejlepší odmašťovač prakticky na vše.

hodnocení

2x

Já bych ti poradil čistící prostředek Exteron který prodává Eta. A pokud máš možnost si od někoho půjčit vysavač na mokré vysávání, tak bych to viděl jako správnou cestu.

Čistil jsem asi před dvěma roky starší koberec se zašlapanými nečistotami a po dvou čištěních koberec vypadal jako mírně použitý, ale velice čistý.

Pokud to budeš čistit ručně, tak ty nečistoty budeš šudlit stále dokola uvnitř vláken koberce. Pokud to vysaješ "mokrým vysavačem" tak ty nečistoty budou ve vysavači a koberec bude čistý.

jabraka*

Protože mnoho let čistím koberce profesionálně,připojuji se k radě COLOMBA.Mám zkušenost,že čisticí prostředky přímo od firmy,která čističe půjčuje,mají účinnost několikrát větší,než ty na běžném trhu.Ruční čištění má tu velkou nevýhodu,že se čisticí prostředek zachytí natrvalo v koberci a zhoršuje prostředí v bytě.

JABRAKA

macik51*
hodnocení

Děkuji za radu, myslím, že dáme na Vás a půjčíme si profi čistič koberců . I když nevím, jestli ty skvrny po psích výkalech vyčistí. Ale zkusíme to.

bruno*
hodnocení

0x

Skvrny či plochy způsobené močí se asi nedají odstranit. Není to mastnota, ani špína.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]