Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montáž oken - parotěsná páska

Od: requied® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

je bezpodmínečně nutné instalovat parotěsnou a difuzní pásku hned při montáži oken, nebo je reálně možné ji nalepit až dodatečně?

Montáž oken bude na plechové kotvy.

Jde mi o to že dodavatel oken chce za 46mm parotěsné a paropropustné pásky 5900,-

Normální cena za kterou je mám já je 50m = 2100,-

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Páska se na okno lepí při montáži. Po usazení to půjde dost ztuha.

Montáž oken - parotěsná páska
hodnocení

Je mi jasné že ideální to je při montáži, nicméně pochybuju že mě firma nechá dodat si svoje pásky...

Tak se připravuju na nejhorší.

hodnocení

0x

Neexistuje nejde...

bezpodmínečně není nic nutné!

Klidně lze nalepit pásky dodatečně, pokud jí nechcete od firmy.

doplněno 01.10.15 20:57:

Když to nezvládnete, tak požádejte montáž firmu.

hodnocení

tak z venku si to bez problémů dovedu představit, je tam dost místa a navíc skoro celý rám bude krýt EPS.

ale zevnitř tam budou překážet panty a bude tam pouze SDK deska která toho moc nezakryje.

hodnocení

No je jisté že 6tis jim za to nedám...

Takže buď zlevní na polovinu nebo to tam dolepim sám i za cenu že bych měl z vnitřní strany vyškrábat trochu pěny a pak to znova dopěnit.

doplněno 02.10.15 11:26: Tak ted mi odpověděla firma na to proc jsou jejich pásky tak drahé...
25kč páska s 40kč montáž.
Je pravda ze nalepit pásku na nové čisté okno a mfp spaletu je strašná dřina...
No nic, mohli mit o pár tisíc vic.

hodnocení

0x

Requied, s dovolením využiji Tvou otázku. Mne by zase zajímalo, jestli jde zjistit, že vůbec nějakou paropropustnou folii v nově namontovaných oknech mám. Já si totiž nevzpomínám, že bych viděla, že by tohle při montáži mých oken používali. To bych si pamatovala. A také bych se chtěla zeptat, co se teda může stát, když to tam není. Jaké úkazy mám začít sledovat. Děkuji.

Suzy, většina oken nemá tuto pásku, páč je to několik korun navíc. Když si někdo dává dvojskla, doporučuji aby nedával ani parotěsku, ani difuzní pásku. Páč si nechá nově namontovat nejhorší okna na trhu, nějaká páska to nevylepší.

(nejsou horší okna jak dvojskla)

doplněno 05.10.15 07:11:

Suzy, napsal jsem "nejsou horší okna jak dvojskla". Takže troskla jsou určitě lepší.

Milane, já mám trojskla. Na ty to platí také?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]