Nejste přihlášen/a.
Ono se říká, že kunu je dobré mít doma z toho důvodu, že doma nic nedělá a bordel chodí dělat jinde.
Kuna je malé a hezké zvířátko. Určitě nebude útočit na člověka. Znám je, mám je tady také. Sádrokarton by sice prokousala, ale není důvod, proč by to dělala. Já je mám také na půdě a nechávám je tam žít. Žádnou škodu mi tam nedělají, jenom slyším jak tam dupou. O své dítě nemusíte vůbec žádný strach.
Já jsem měl kunu na půdě několik let a sádrokarton neprokousala. Akorát dělala v noci strašný bordel, někdy se nedalo spát. Konec martyria nakonec udělal had od černošské sousedky, kterého si chovala.
Soused také "choval" na půdě kunu, prý je hodná a nic jim nedělá. Pak přišel velkej vítr, sundal pár tašek ze střechy a když je tam šli nasadit, tak se nestačili divit, ta mrcha jim rozkousala difuzní folii, takže všechny tašky dolů, znova přefoliovat, nalaťovat a nasadit tašky. Nemluvě o tom, že to kouše kabely na autě
((
Kuny je dobré likvidovat, uže ji likviduje i soused
Ahoj. Kuny se nelikvidují. My je se sousedem chytáme do sklopce a pak je odvážíme dál od obydlí. Jen se do tý pasti chytne různá havěť z celého okolí, než zabere právě ta kuna. Kocouři, ježek a tak. A to je pak bordel. Že se i sousedi od souseda v noci ozývají. Jen na ty dvě ptákolovky to vůbec nefunguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.