Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prokouse kuna sadrokarton

Od: miskatynka odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer , mam na Vas takovy asi zensky hloupy dotaz :) prokouse kuna sadrokarton? Mame ji v podkrovnim byte na strese a ja mam strach ze prokouse sádrokarton. Mam v pokojíčku malou dcerku a nerada bych aby se ji neco stalo a mimochodem ja se ji tez docela bojim dekuji za odpověďi :) jelikoz jsme v pronajmu tak ani nemuzeme vlezt na strechu zjistit kudy tam chodi tak jestli i mame pravo po majiteli chtit aby ji zneskodnil.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kuna je mrcha. Sárokarton pro ni není nepřekonatelnou překážkou...

doplněno 01.10.15 08:01:

Mimo to také kuna vyměšuje, což je také nebezpečí. Před pár týdny jsem náhodou měl možnost vidět doslova pro..caný strop...

fex
hodnocení

2x

Ono se říká, že kunu je dobré mít doma z toho důvodu, že doma nic nedělá a bordel chodí dělat jinde.

Fex, to jsem sice nevěděla, ale pravda je, že jsem na své půdě nikdy nenašla nikde nic mokrého, nebo dokonce smrdutého. Asi fakticky chodí čůrat jinam. A to co viděl Strejc, to budou právě ty cizí kuny...;)

mcmerkurion*

...a jiná se tam nenastěhuje,protože teritorium je již zabrané...

hodnocení

1x

Kuna je malé a hezké zvířátko. Určitě nebude útočit na člověka. Znám je, mám je tady také. Sádrokarton by sice prokousala, ale není důvod, proč by to dělala. Já je mám také na půdě a nechávám je tam žít. Žádnou škodu mi tam nedělají, jenom slyším jak tam dupou. O své dítě nemusíte vůbec žádný strach.

bruno*
hodnocení

0x

Já jsem měl kunu na půdě několik let a sádrokarton neprokousala. Akorát dělala v noci strašný bordel, někdy se nedalo spát. Konec martyria nakonec udělal had od černošské sousedky, kterého si chovala.:)

stačí gelová pasta ta jí chutna a je za týden klid,nam trhala vatu kousala kabely .atd,vím že za to nemohla ale musel jsem to řešit

zzzlatokopka*
hodnocení

0x

Soused také "choval" na půdě kunu, prý je hodná a nic jim nedělá. Pak přišel velkej vítr, sundal pár tašek ze střechy a když je tam šli nasadit, tak se nestačili divit, ta mrcha jim rozkousala difuzní folii, takže všechny tašky dolů, znova přefoliovat, nalaťovat a nasadit tašky. :( Nemluvě o tom, že to kouše kabely na autě:(((

Kuny je dobré likvidovat, uže ji likviduje i soused:)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Kuny se nelikvidují. My je se sousedem chytáme do sklopce a pak je odvážíme dál od obydlí. Jen se do tý pasti chytne různá havěť z celého okolí, než zabere právě ta kuna. Kocouři, ježek a tak. A to je pak bordel. Že se i sousedi od souseda v noci ozývají. Jen na ty dvě ptákolovky to vůbec nefunguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poznat kunu na půdě

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]