Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravář bot

Od: psipacka* odpovědí: 5 změna:

Ahoj lidičky, chtěla bych se zeptat, jestli v Praze neznáte solidního opraváře obuvi - ne někoho, kdo používá levná lepidla a boty se po oprave za dva dny rozlepí. Znala jsem jednoho solidního na metru Skalka, ale odstěhoval se. V nástupné prodejně mi na něj dali kontakt na Soběslavskou 20 a tam není nic :(

Takže pátrám buď po něm nebo po jiném slušném opraváři. Děkuji moc za rady !

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

3x

Chodila jsem s botami do Navrátilovy ulice na Praze 1. Drží se tam dlouho a je to česká opravna.

Pokud se jedná o výměnu podpatků, podešve, tak záleží, co Vám tam dá. Ty kvalitní náhradní materiály jsou totiž příšerně drahé, sice vydrží, ale zákazník si to rozmyslí a řekne, že si raději koupí nové boty. Takže ono to není úplně chyba opravářů, ale spíše těch skladů a meziskladů, odkud si berou materiál. Každý výrobce, dodavatel potřebuje vydělat a musí si naúčtovat náklady, vydělat na sebe a odvody.

Potom jsme tam, kde jsme, ono jde hodně i na ten státní aparát. Vždyť to vidíte, jak dlouho, snad okolo půl roku děláme na stát a až potom děláme pro sebe.

hodnocení

2x

není to náhodou opravna obuvi. Soběslavská29, Vinohrady, Praha? zivefirmy.cz/...

pohanka*

U devítky se někdy zvětší, odbyde bříško a je z toho nula, to by mohlo být.

psipacka*
hodnocení

Nebuďte jedovatá, já dostala adresu s č.p. 20, tak jsem to hledala tam a když se podíváte na mapu, jak daleko to od sebe je, tak člověk (krom těch, co neví, co s volným časem) když jde na číslo 20, tak se maximálně rozhlédne kolem, ale neváží cestu po celé několik kilometrů dlouhé ulici ...

hodnocení

2x

Vynikající jsou bratři Lehečkové, oba jsou vyučeni v oboru Zakázková výroba a oprava obuvi. Dělají skvěle, používají kvalitní materiály, opraví naprosto všechno: nové podšívky, zipy do kozeček, roztahování obuvi atd. a ceny jsou solidní.

Nikde jsem nebyla spokojena jako tady.

expres-servis.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]